Monday, January 2, 2017

KASUT TAWAF BALDU RESTOCK

 ASSALAM SEMUA KEMBALI BERSIARAN DI TAHUN BARU.

Good news kasut tawaf baldu dah restock sesiapa yang berhajat boleh whatssapp kak hajjah nanti ya.


Kasut tawaf Baldu plus size

Kita refresh sikit yer, kasut tawaf nie sangat-sangat berguna untuk dipakai ketika tawaf dan saie. Testimony dari pembeli yang balik dari umrah sangat-sangat selesa memakai kasut tawaf ini semasa beribadah di sana.

Fabrik kasut tawaf ni spandex di sebelah dalam dan baldu di sebelah luar.

Tapak nya anti slip, InsyaAllah sangat membantu berjalan di permukaan yang licin ya. Di Masjidil Haram dan Masjid Nabawi memang always dibersih dan dicuci lantainya berkilat macam periuk kat rumah hajjah semua tau.

Kasut tawaf ini juga membantu jika anda ada masalah tumit yang crack ataupun sakit tumit, alas spandex ditambah pula dengan stokin anda yang tebal memberi keselesaan pada tapak kaki anda.

Kasut tawaf baldu ini rekomen sangat untuk anda berkasut saiz besar sebab dia stretchable, kalau kaki anda kecil kita cadangkan ambil kasut tawaf baldu tetapi bercorak.

Unfortunately habis stok untuk kasut tawaf baldu yang bercorak tu.  Jadi kita suggest anda pakai kasut tawaf yang tinggi had tumit sahaja sebab semua orang boleh memakainya.Lihat gambar dibawah


Kasut tawaf had tumit All Sizes

Pos kami masih gunakan khidmat pos laju - RM7 - RM10

LIHAT LINK KAT SINI UNTUK MENDETAILKAN LAGI PERIHAL KASUT TAWAF NI

Ala Kak Hajjah tau korang tak suka nak baca tu kan..nak order whatsapp kat 0192883235

Whatsapp 019-2883235


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA