Tuesday, February 5, 2019

JUBAH-JUBAH HAJI BARU







Malam raya ni malas nak membebel panjang-panjang lah ya kita straight to the point ajer lah.
Sementara line internet nie sangat comel malam nie meh Kak Hajjah posting walaupun tak der orang nak tengok pun. Sumer duk atas jalan sekarang nie.

Selalunya orang nak gi haji dan umrah sinonim warna hitam dan putih kan. Tapi tak salah pun kalau bawak warna lain asalkan selesa di mata dan sesuai di badan.

Jubah baru ni fabrik koshiboo masa gi haji dulu pun saya bawak jubah kain ni jugak. Selesa dipakai dan tak perlu nak gosok pun. Tak jarang dan tak lekat pun.

Jubah ni cutting A cut dan ada getah di tangan senang nak ambik wuduk pun. Just pakai dengan seluar panjang kat dalam supaya tak terselak masa melangkah ataupun naik tangga.

Dari segi penjagaan pulak basuh dengan air biasa jer dan elakkan dari bergesel dengan bag sling yang dapat free tu. Sebab beg tu dari material yang kasar jadi boleh sebabkan berbulu kain jubah tu.

Boleh refer saiz chart kat bawah kalau nak pinang jubah nie. Saiz dari xs - hingga 5XL.

HARGA 1 HELAI RM89.00

HARGA 2 HELAI RM140.00

TIDAK TERMASUK POSTAGE YA.



wassap saya kat 019-2883235

KAK HAJAH

PSSST - Pakai gi solat pun best gak ni tau.

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA