TUDUNG UMRAH DAN HAJI SAIZ XL DAN 2XL - ADA LAPIK DAGU



Apa kata kali ini kita tukar style sikit nak tak?
Selalu pakai tudung sarung kali ini kita bawak Khimar pulak nak?

Kita make it better tambah awning dan dagu, kalau naklah? Nak letak zip depan pun buleh gak?

Bagitau jer kat Kak Hajjah nak order yang macamana tu. Nanti tailor kami buleh rearrange ikut yang suit dengan hajah-hajah semua.

Tak comel ker pakai Khimar tu??

Warna ada Kelabu Gelap, Hijau Daun, Hitam Coklat Gelap, Coklat, Putih dan Biru Gelap.

TUDUNG SARUNG JER

Tudung-tudung haji dan umrah sempoi tu dia paling senang nak kasi nama ehh. Kalau anda cari yang sempoi dan mudah diurus anda dah sampai ke tempat yang betul nie!!

Tudung-tudung umrah dan haji kami ni labuh dan tiada manik-manik dan glittering. Kami buat tudung untuk orang gi umrah dan haji sebab itu designnya sangat simple yang oii. Paling comel pun kami letak sikit renda dan jahit tudung ni bertingkat supaya tak nampak boring sangat ler.

Tudung-tudung umrah haji kami ni ready solat hanya perlukan sepasang sarung lengan sahaja untuk memastikan tiada ternampak aurat ketika solat. 

Anda tidak perlu extra beg untuk simpan telekung sebab anda boleh pakai tudung labuh dari rumah sampai di masjid atau surau boleh terus buat solat sunat Tahyatul Masjid.

Semua tudung umrah dan haji kami dah jahit pelapik dagu macam telekung sembahyang sudah kemas melekap diwajah, InsyaAllah tidak akan terangkat-angkat ketika anda solat.


Sesuai ker untuk pakai solat? Soalan rutin dari pelanggan kami.

Tudung labuh umrah dan haji kami dari fabrik jenis lycra dop dye - kainnya tebal dan berat, warna asas gelap perbezaan setiap warna dari segi tone sahaja. 

Kami juga ada kain tudung labuh umrah haji dari fabrik denim cotton yang sejuk, tebal dan lembut. Tidak memerangkap bau pun jika berpeluh. 

Selain dari itu kami mula ada membawa masuk fabrik marble crepe dan chiffon untuk tudung haji dan umrah kami. 

Disamping fabrik lycra juga masih kami pasarkan disini.

Tudung XL ni labuh 23 inci dari dagu labuh untuk orang yang berbadan rendah dan kecil, tapi mungkin medium sahaja untuk orang gemuk macam Kak Hajjah.

Tudung 2xl labuh dari dagu sudah mencapai 26 inci, mungkin bagi anda sudah boleh jadi telekung ziarah. 

Off course semua tudung kami ini ready solat kat mana pun InsyaAllah.

Tudung umrah dan haji kami ini semua menggunakan soft awning senang dijaga dan tidak mudah patah.

TUDUNG UMRAH HAJI CHIFFON

Ramai jemaah yang request tudung haji dan umrah warna putih yang tidak jarang dan tidak melekap kat badan. Jadi kita dah come out dengan idea nie. Kita gabung material lycra kat dalam dan chiffon or bubble chiffon kat luar supaya tidak nampak jarang dan melekap bila dipakai. 

Untuk cutting pula seperti gambar tu ya

PILIHAN WARNA ADA HITAM DAN PUTIH
WARNA LAIN UPON REQUEST KITA BUAT

SAIZ XL


saiz xl dan 2xl available
HITAM DAN PUTIH AVAILABLE

Labuh dari Dagu  23 - 24 inci
Fabrik Lycra + Bubble Crepe
RM55.00 XL
RM65.00 2XL

Pos laju dari RM8.00

Labuh dari Dagu  25 inci
Fabric Chiffon goergette
RM55.00 2XL
Warna Pink Orchid

Pos laju dari RM8.00


Labuh dari Dagu  25 inci
Fabric Chiffon goergette
RM55.00 2XL
Warna Coklat Lembut @ Wood

Pos laju dari RM8.00


Labuh dari Dagu  25 inci
Fabric Chiffon goergette
RM55.00 2XL
Warna Maroon

Pos laju dari RM8.00


Labuh dari Dagu  25 inci
Fabric Chiffon goergette
RM55.00 2XL
Warna Lavender

Pos laju dari RM8.00


Labuh dari Dagu  25 inci
Fabric Chiffon goergette
RM55.00 2XL
Warna Coral @ Jingga

Pos laju dari RM8.00



Labuh dari Dagu  25 inci
Fabric Chiffon goergette
RM55.00 2XL
Warna Pink Belacan

Pos laju dari RM8.00

WASAP KAK HAJJAH 019-2883235


TUDUNG LABUH 2XL - RENDA

Tudung Labuh 2XL
Warna HITAM
Labuh dari Dagu  26 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 




Tudung Labuh 2XL
Warna Putih
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 
RM55.00 

Pos laju dari RM8.00

 Tudung Labuh 2XL
Warna Kelabu
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 320
RM59.00 


 Tudung Labuh 2XL
Warna Mocha
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 320
RM59.00 
STOCK - PRE ORDER


 Tudung Labuh 2XL
Warna Brown White Coffee
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 320
RM59.00 
STOCK - PRE ORDER


 Tudung Labuh 2XL cum Mini Telekung
Warna Turqoise Blue
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 320
RM60.00 
STOCK - PRE ORDER

 

 Tudung Labuh 2XL cum Mini Telekung
Warna Kelabu
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 320
RM60.00 
STOCK - PRE ORDER


 Tudung Labuh 2XL cum Mini Telekung
Warna Maroon
Labuh dari Dagu  27 inci
Fabrik Lycra 320
RM60.00 
STOCK - PRE ORDER

WHATSAPP KAK HAJJAH 019-2883235



Tudung 2XL MOSS CREPE Glitter
Labuh dari dagu 27 inci
Ada soft awning dan berdagu
Hiasan beads kat keliling tudung
HIJAU MINT 
(Tak reti nak classify warna apa dah)
NORMAL PRICE RM90.00
OFFER RM75.00

Pos laju dari RM8.00


Tudung 2XL heavy lycra
Labuh dari dagu 27 inci
Ada soft awning dan berdagu
Hiasan lace kat keliling tudung
WARNA HITAM

NORMAL PRICE RM75.00
PROMO PRICE RM65.00


WHATSAPP KAK HAJJAH 019-2883235


TUDUNG MOSS CREPE XL


 tudung moist crepe hitam


 TUDUNG MOSS CREPE XL
INSTANT TWIST KEDUT


WARNA HITAM
RM43.00

WARNA DUSTY PINK AKA BELACAN
RM43.00

WARNA KELABU
RM43.00

WARNA TURQOISE GELAP
RM43.00

WARNA MERAH CILI
RM43.00

WARNA KELABU ASAP
RM43.00

WARNA COKLAT
RM43.00

WARNA JINGGA
RM43.00

WARNA ROYAL BLUE
RM43.00

PANDANGAN SISI 

MULAI 1/1/2018 HARGA TUDUNG TWIST KEDUT ADALAH
RM43.00 PLAIN

RM48.00 TWIST GLITTER SEPERTI DIBAWAH
WARNA ASAS REFER GAMBAR DIBAWAH CUMA ADA TAMBAHAN BATU KELILING



Pos laju dari RM8.00


Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available

TUDUNG DENIM XL

Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55.00 (termasuk pos)

COKLAT GELAP SAHAJA
Labuh 21-22 inci dari dagu
fabrik cotton denim
ada lapik dagu
rm59.00 offer rm55 (termasuk pos)-Malaysia shj
TUDUNG XL INSTANTS TWIST

Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available

TUDUNG XL DUA LAPIS/BERTINGKAT
TAK JARANG CONFIRM

 Warna Coklat Gelap - PRE ORDER
Labuh 24 inci
Tudung XL 2 Layer
Fabrik Buble Como Crepe
tak jarang, berdagu dan soft awning
RM55.00


 Warna Gold - PRE-ORDER
Labuh 24 inci
Tudung XL 2 Layer
Fabrik Chiffon 
tak jarang, berdagu dan soft awning
RM55.00

Warna Pink - PRE ORDER
Tudung XL 2 Layer
Fabrik Buble Crepe + Como Crepe
tak jarang, berdagu dan soft awning
RM55.00 tidak termasuk pos.



Warna Deep Purple
Tudung XL 2 Layer
Fabrik Buble Crepe + Chiffon
tak jarang, berdagu dan soft awning
RM55.00 tidak termasuk pos.


Warna Putih
Tudung XL - 2 Layer
Fabrik Buble Crepe  + Lycra putih
tak jarang, berdagu dan soft awning
RM55.00 tidak termasuk pos.

Warna PUTIH - Dalam Stok
Saiz 2XL - RM65.00

Tudung Umrah Chiffon Hitam
3XL - RM60.00
2XL - RM55.00
 PUTIH DAN CREAM AVAILABLE TAPI KENA PAKAI INNER TUDUNG 
SEBAB WARNA TRANSPARENT
Labuh Belakang


Tudung Umrah Chiffon Grey
2XL - RM55.00


Tudung Umrah Chiffon Ungu Orkid
2XL - RM55.00


Tudung Umrah Chiffon Pink
2XL - RM55.00


Tudung Umrah Chiffon Choclate
2XL - RM55.00

WHATSAPP KAK HAJJAH 019-2883235


TUDUNG XL DRIFT



TUDUNG XL DRIFT - PUTIH
RM39.00 SAHAJA
RM29.00


Tudung XL Drift - Black
Fabrik Lycra dengan Lapik Dagu
RM29.00


warna baru tudung xl drift - ADA LAPIK DAGU
labuh dari dagu 63CM
FABRIK LYCRA
dari kiri - hitam,  coklat gelap, coklat coffee, hijau lumut, pink, pink belacan dan maroon
RM39.00\RM29.00


 dari kiri - biru 
RM39.00RM29.00


AVAILABLE - kiri dari atas
coklat mocha, kelabu dan royal biru,
tengah dari atas - biru, hitam, coklat gelap dan putih
kanan dari atas creme, hijau dan turqoise
rm39.00 sahaja - ada lapik dagu
RM29.00


Pos laju dari RM8.00


Untuk belian sila hubungi 019-2883235 Kak Hajjah 
whatsapp/sms/call available


BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA