Sunday, April 21, 2013

AKSESORI KELENGKAPAN HAJI DAN UMRAH

Lagi produk untuk memperindahkan urusan ibadah kita ya..saya perkenalkan sarung tangan jenis spandex tu yang boleh cover hingga ke ibu jari lihat gambar ya..panjang sampai siku

 1 pcs - rm6
warna - hitam, kelabu, coklat, ungu gelap 
sebab ianya ringan jadi order lah sampai lebih dari satu nanti pos jadi mahal
1 - 3 pcs = rm6.00

yang ini pulak stokin wudhuk tetapi sangat sesuai untuk pakai harian sebab
natural colour coklat dan hitam (tapak kaki), untuk solat sila pakai dengan kasut tawaf
tu sebab bahagian tumit akan nampak terik bila dipakai.

1 psg - RM10.00
3 psg - RM24.00
dan seterusnya

Saturday, April 13, 2013

SARUNG TANGAN LYCRA - MENCERIAKAN LAGI KELENGKAPAN IBADAH ANDA


Kami seronok nak perkenalkan produk baru kamu yang terkini sarung tangan dari fabrik lycra - kain tudung tu!! Keistimewaan produk ni terletak pada design yang ada getah di hujung lengan dan dipangkal lengan ya..
Panjang hingga atas siku, dijahit longgar macam tangan baju jadi dia tidak mencengkam ke kulit. Orang yang lengan besar pun boleh pakai ya..


ADA 3 WARNA HITAM, KELABU DAN COKLAT
HARGA RM20.00 tidak termasuk pos
PRODUK YANG SUSAH NAK CARI DIPASARAN TETAPI ADA PADA KAMI


BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA