Friday, February 8, 2019

HAJI DAN UMRAH WARNA JUBAH APA NAK PAKAI

Ramai kastemer akak tanya nak gi umrah and haji ini nak pakai warna pa.  Jawapan saya putih tu warna kegemaran Rasulullah. Tapi nak pakai warna lain tak da halangan pun kan. Cuma bila semua pakai jubah putih tu kan sedondon namanya.  Nampak cantik jer kan.

Koleksi mini jubah ni dah ada sejak last season cuma tak buat photo shoot jer. Sekarang kita nak lanjer awak gambar yang cantik-cantik ni tau. Cantik bukan sebab yang pakai jubah kita cantik tapi memang kain jubah kita ni cantik tau.

Kami ada saiz s hinga 3xl, cutting Malaysia so tak payahlah pening nanti jubah tak muat insyaAllah muat tau.

Ramai yang membeli dah tersuka tau.  Kita kadang tak sempat nak ambik gambar bila kena serbu dengan kastemer tu. 

Kain cotton jepun ni memang dah buat ramai orang tidur senyum jer sampai pagi tau.

Kemasan jubah ada renda kat hujung tangan dan hujung blouse tu
Ada poket kat tepi kiri dan kanan.

 Fabrik cotton jepun yang sangat ohsem

Jubah Putih dan Hitam juga ada 
untuk fabrik yang sama ya.

Mini Jubah - RM170.00
PROMO PRICE BULAN FEBRUARI

RM140.00 SAHAJA


JUBAH RM170.00
Promo price BULAN FEBRUARI


RM140.00 SAHAJA.

FREE GIFT :- TASBIH TAWAF DAN KASUT TAWAF

WASSAP 019-2883235 KAK HAJJAH

ANDA JUGA BOLEH REQUEST SEDONDON DENGAN MINI TELEKUNG ATAU TELEKUNG DARI FABRIK YANG SAMA



No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA