Monday, March 11, 2019

FEEDBACK DARI ORANG MUKAH - KELENGKAPAN HAJI UMRAH

Kelengkapan haji request dari orang Jauh nun di seberang Laut China Selatan. Puan Nur teruja sangat nak gi haji, dijadualkan pada tahun 2020. Tapi Puan Nur sangat positif, insyaAllah tahun ni Puan dapat pergi Haji. Sebab Kak Hajjah pun macam tu awal setahun dari tarikh.

First timer, Puan Nur minta nasihat Kak Hajjah. Kami share beberapa produk dan kasi link website supaya boleh tengok dan bajet untuk belian. 

Puan Nur senaraikan beberapa barang yang beliau perlukan. Beliau berminat dengan jubah seluar dan mini telekung poket kami. Kak Hajjah advice buat air mail sahaja sebab berat.  Alhamdulilah pos air mail tidak mengecewakan seminggu dah sampai ke Mukah.

Syukur sangat barang-barang yang saya hantar muat dan sesuai dengan beliau cer tengok feedback beliau. Puan Nur cuma share lebih kurang berat dan tingginya so Kak Hajjah boleh agak dah saiz beliau.

Terimakasih Puan Nur bagi peluang untuk kami santuni anda. Alhamdulillah ada tambahan lagi diperlukan.




No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA