Monday, April 29, 2019

TELEKUNG PASTEL RAMADHAN DAH TIBA

Next week dah masuk bulan Ramadhan, ramai yang dah planning nak beribadah, Ramai yang menunggu-menunggu saat untuk berpuasa bersama keluarga dan berjamaah Solat Tarawih.  Trend orang soping awal. Baju raya dah siap dah ticket nak balik raya pun dah siap. 


Telekung raya pun kena ada jugak, tapi lah ni orang lebih suka pakai telekung baru gi SOLAT TARAWIH tak tunggu pun raya tiba. Bulan Ramadhan boleh pakai tiap malam, hari raya cuma pakai pada solat sunat Hari Raya jer.


Telekung ramadhan nie multi purpose nak pakai solat tarawih ker, nak pakai pagi raya ker atau nak buat hantaran kahwin pilihan kami kali ini telekung sulam organza.

Telekung ini dari warna pastel yang sangat lembut dan menarik, sejuk mata memandang sedap badan memakainya. Fabrik rosella kami gunakan dengan padanan sulam bunga yang sangat cantik. 

Labuh dan lerang kain pun besar sesuai jugak untok orang saiz 3XL tu. 

Jahitan muka agak unik yer tiada menggunakan getah done worry cukup untuk orang muka lebar dan muka yang kecil. Kain sarung bergetah ya.


warna biru
RM230.00 sepasang

Warna creme
RM230.00


Warna hijau
RM230.00

Warna ungu
RM230.00


Warna peach
RM230.00


KAIN ROSELLA BUKAN JENIS KAIN COTTON TIDAK PERLU DIGOSOK

NAK MERISIK BOLEH WASSAP YA KAK HAJJAH - 0192883235

MINGGU INI KAMI ADA FREE POS 1 MALAYSIA

BELI DUA PASANG RM430.00

Tuesday, April 23, 2019

KASUT TAWAF SPORTY SEMAKIN HOT SALE



KASUT TAWAF SPORTY


Kasut tawaf ini semakin mendapat tempat dihati jemaah-jemaah haji dan umrah. Ramai yang dah menempah sebab tertarik dengan pandang pertama. Rekaan kasut ini memang comel sangat. 

Rekaan yang sporty ini sesuai untuk orang lelaki dan perempuan, cuma perlu dipastikan penggunaan bagi orang lelaki tidak melanggar larangan dalam ihram ya.

Saiz hanya untuk 36 - 46 sahaja. 
Tapak getah keras dan anti slip
Bahan lapisan tu campuran getah senang untuk dicuci dan tidak mudah basah.

Akhir-akhir ini kasut ini juga diminta oleh pesakit yang baru pulih dari stroke ataupun kemalangan untuk berlatih berjalan semula.

Kasut ini agak ringan dan mudah bagi mereka untuk mengangkat kaki dan memijak lantai.

Kasut tawaf ini sesuai untuk kegunaan outdooor dan indoor semasa di Masjidil Haram untuk tawaf dan saie. Tetapi tidak sesuai untuk dipakai ketika bersolat sebab tapaknya keras dan tidak flexible.

Pemakaian kasut tawaf sporty ini bagi wanita masih perlu dipakai dengan stokin untuk melindungi aurat kaki dari terselak samada dalam ihram ataupun diluar ihram.

Apa kata kastemer kami 

"Terima kasih kasut ini sangat membantu," Puan Mazdah

"Saya suka bentuk kasut ini menutup semua kaki, senang untuk menjaga suami saya yang sedang sakit dihospital" Puan Rusila

Cantik untuk dijadikan hadiah kepada bakal jemaah haji dan umrah ya.

Berminat boleh wassap Kak Hajjah ya - 0192883235

Harga sangat mampu milik cuma RM59.00 SAHAJA 
istimewa nak sambut Ramadhan RM100.00 untuk dua pasang
Pos Kami yang bayar - Malaysia sahaja

Sunday, April 7, 2019

PENGALAMAN PUAN NORMAH DENGAN JUBAH KAMI

JUBAH PUTIH





Kakak Normah jumpa kedai kita kat google.  Beliau nak beli jubah seluar untuk menunaikan umrah bila sampai kat rumah tersangkut pulak dengan jubah putih.

Alhamdulillah selesa sangat pakai jubah dan jubah seluar nie. Kak Normah fit untuk saiz 2xl.

Fabrik koshiboo sesuai sangat untuk jubah umrah.



15 warna yang cantik untuk dipilih selain hitam dan putih

1. creame
2. milo
3. dark brown
4.soft brown
5. sweet milo
6. dark blue
7. royal blue
10. emerald green
11, maroon
12. skyblue
13. dark grey
14. ash grey
15. deep turquise

Harga RM70.00 SEHELAI TIDAK TERMASUK P0S

wassap 0192883235




BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA