Monday, April 29, 2019

TELEKUNG PASTEL RAMADHAN DAH TIBA

Next week dah masuk bulan Ramadhan, ramai yang dah planning nak beribadah, Ramai yang menunggu-menunggu saat untuk berpuasa bersama keluarga dan berjamaah Solat Tarawih.  Trend orang soping awal. Baju raya dah siap dah ticket nak balik raya pun dah siap. 


Telekung raya pun kena ada jugak, tapi lah ni orang lebih suka pakai telekung baru gi SOLAT TARAWIH tak tunggu pun raya tiba. Bulan Ramadhan boleh pakai tiap malam, hari raya cuma pakai pada solat sunat Hari Raya jer.


Telekung ramadhan nie multi purpose nak pakai solat tarawih ker, nak pakai pagi raya ker atau nak buat hantaran kahwin pilihan kami kali ini telekung sulam organza.

Telekung ini dari warna pastel yang sangat lembut dan menarik, sejuk mata memandang sedap badan memakainya. Fabrik rosella kami gunakan dengan padanan sulam bunga yang sangat cantik. 

Labuh dan lerang kain pun besar sesuai jugak untok orang saiz 3XL tu. 

Jahitan muka agak unik yer tiada menggunakan getah done worry cukup untuk orang muka lebar dan muka yang kecil. Kain sarung bergetah ya.


warna biru
RM230.00 sepasang

Warna creme
RM230.00


Warna hijau
RM230.00

Warna ungu
RM230.00


Warna peach
RM230.00


KAIN ROSELLA BUKAN JENIS KAIN COTTON TIDAK PERLU DIGOSOK

NAK MERISIK BOLEH WASSAP YA KAK HAJJAH - 0192883235

MINGGU INI KAMI ADA FREE POS 1 MALAYSIA

BELI DUA PASANG RM430.00

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA