Thursday, February 28, 2013

TELEKUNG SULAM COTTON PARIS - DUA LAPIS




BERITA BAIK UNTUK PEMINAT TELEKUNG COTTON
SEKARANG KITA DAH ADA STOK TELEKUNG SULAM COTTON PARIS 
DENGAN DOUBLE LAYER DAN MUKA PUN DAH CANTIK
ikut selera rakyat Malaysia
Harga pun sangatlah berpatutan.


RM129.00 SAHAJA sepasang TIDAK termasuk pos.
KOD - TSCP - 2L

Thursday, February 21, 2013

TUDUNG LAPIK DAGU - 3XL ADA DISCOUNT

Tudung lapik dagu terkini saiz 3XL saiz lebih kurang telekung ziarah..so anda boleh terus solat tanpa telekung. Lagipun ia sangat selesa ada bermacam-macam warna yang cantik instead pakai telekung yang berwarna-warni pakai saja jubah atau baju yang menutup aurat dan tudung 3xl untuk solat camane cantik kan...

 Warna hijau petronas
fabrik poly lycra
tidak melekat jatuh


warna mustard
fabrik poly lycra
tidak melekat jatuh
warna biru tua
fabrik lycra

 warna coklat gelap
fabrik lycra
awning soft denim
 warna hitam
awning soft denim
 warna kelabu  
awning soft dening
 warna peach
fabrik lycra
 warna kuning cair
awning fabrik cotton
warna merah maroon
fabrik lycra
 
 warna hijau mustard
fabriklycra
warna purple gelap - SOLD TUNGGU RESTOK
awning denim


TUDUNG-TUDUNG NI ADA LAPIK DAGU DAN AWNING SOFT TETAPI DIJAHIT
DOUBLE STITCHES SUPAYA NAMPAK ADA AWNING 
SELESA DIPAKAI UNTUK SOLAT
FABRIK JENIS LYCRA
RM79.00 SAHAJA RM70.00

REQUEST JANGAN MALU-MALU BERTANYA

KASUT TAWAF COMEL - SOLD OUT



Pelengkap kepada barangan kelengkapan haji dan umrah kita upload gambar kasut tawaf yang comel. Ada anti slip kat tapak untuk elakkan terjatuh ketika tawaf atau saie.. Kasut comel ini boleh juak digunakan untuk solat kerana ia sangat elastik. Orang saiz 9 pun boleh jugak pakai. Basic colour hitam tapi ada lah design nampak bergaya sikit. gambar atas sekali contoh bila dipakai..

anda jugak boleh pakai ketika solat sebab stokin akan tegang dibahagian tumit dan menampakkan kulit kaki kita dengan memakai kasut nie selamat ya.


HARGA RM10.00 SEPASANG
KOS POS LAJU RM6.00 - 1 - 3 PASANG

ALHAMDULILLAH SUDAH SOLD OUT
NANTIKAN STOK BARU YA..

Sunday, February 10, 2013

MUSIM UMRAH

Sekarang nie musim orang pergi umrah, ada travel agensi yang dah fully booked sampai pertengahan tahun ini. Alhamdulillah murah rezeki, pada yang berhajat dan dah dapat visa untuk pergi. Jenguk-jenguk lah kemari..Tudung dan pakaian keperluan haji kami tersedia untuk anda. Hubungi kami untuk dapat harga pakej pada DISKAUN YANG SANGAT ISTIMEWA untuk anda..

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA