Friday, February 8, 2019

HAJI DAN UMRAH WARNA JUBAH APA NAK PAKAI

Ramai kastemer akak tanya nak gi umrah and haji ini nak pakai warna pa.  Jawapan saya putih tu warna kegemaran Rasulullah. Tapi nak pakai warna lain tak da halangan pun kan. Cuma bila semua pakai jubah putih tu kan sedondon namanya.  Nampak cantik jer kan.

Koleksi mini jubah ni dah ada sejak last season cuma tak buat photo shoot jer. Sekarang kita nak lanjer awak gambar yang cantik-cantik ni tau. Cantik bukan sebab yang pakai jubah kita cantik tapi memang kain jubah kita ni cantik tau.

Kami ada saiz s hinga 3xl, cutting Malaysia so tak payahlah pening nanti jubah tak muat insyaAllah muat tau.

Ramai yang membeli dah tersuka tau.  Kita kadang tak sempat nak ambik gambar bila kena serbu dengan kastemer tu. 

Kain cotton jepun ni memang dah buat ramai orang tidur senyum jer sampai pagi tau.

Kemasan jubah ada renda kat hujung tangan dan hujung blouse tu
Ada poket kat tepi kiri dan kanan.

 Fabrik cotton jepun yang sangat ohsem

Jubah Putih dan Hitam juga ada 
untuk fabrik yang sama ya.

Mini Jubah - RM170.00
PROMO PRICE BULAN FEBRUARI

RM140.00 SAHAJA


JUBAH RM170.00
Promo price BULAN FEBRUARI


RM140.00 SAHAJA.

FREE GIFT :- TASBIH TAWAF DAN KASUT TAWAF

WASSAP 019-2883235 KAK HAJJAH

ANDA JUGA BOLEH REQUEST SEDONDON DENGAN MINI TELEKUNG ATAU TELEKUNG DARI FABRIK YANG SAMA



Tuesday, February 5, 2019

JUBAH-JUBAH HAJI BARU







Malam raya ni malas nak membebel panjang-panjang lah ya kita straight to the point ajer lah.
Sementara line internet nie sangat comel malam nie meh Kak Hajjah posting walaupun tak der orang nak tengok pun. Sumer duk atas jalan sekarang nie.

Selalunya orang nak gi haji dan umrah sinonim warna hitam dan putih kan. Tapi tak salah pun kalau bawak warna lain asalkan selesa di mata dan sesuai di badan.

Jubah baru ni fabrik koshiboo masa gi haji dulu pun saya bawak jubah kain ni jugak. Selesa dipakai dan tak perlu nak gosok pun. Tak jarang dan tak lekat pun.

Jubah ni cutting A cut dan ada getah di tangan senang nak ambik wuduk pun. Just pakai dengan seluar panjang kat dalam supaya tak terselak masa melangkah ataupun naik tangga.

Dari segi penjagaan pulak basuh dengan air biasa jer dan elakkan dari bergesel dengan bag sling yang dapat free tu. Sebab beg tu dari material yang kasar jadi boleh sebabkan berbulu kain jubah tu.

Boleh refer saiz chart kat bawah kalau nak pinang jubah nie. Saiz dari xs - hingga 5XL.

HARGA 1 HELAI RM89.00

HARGA 2 HELAI RM140.00

TIDAK TERMASUK POSTAGE YA.



wassap saya kat 019-2883235

KAK HAJAH

PSSST - Pakai gi solat pun best gak ni tau.

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA