Saturday, October 28, 2017

KURSUS UMRAH SANA SINI

Hari ini join Kursus Perdana Umrah Imtiyaz travel. Dalam kepanasan cuaca yang melenting-lenting ni ada rezeki untuk kami yang bukak booth.

Terima kasih pada penganjur aka mutawwif Ustaz Azwan dan Ustazah Zai, sangat support kat kami.

Hari ini saya introduce telekung poket kat customer bawah sikit jer. Rasa rugilah pulak tapi tak pa, kastemer yang pegang telekung kita nie suka sangat.

"Bestnya kain telekung nie, ambiklah satu kat makcik"

Ada yang tanya mana poketnya so kak tunjuklah ni poketnya untuk simpan cermin mata, kunci dan buka doa kecik tu. Lalu kastemer pun minta "OK kak saya pun nak ya".


Telekung poket ni kain cotton jepun ya sangatlah best lembut dan sejuk. Kalau teringin sama nak bawak gi umrah mai lah wassap Kak Hajjah.

019-2883235 Kak Hajjah.

Tudung Lycra Bubble Chiffon

Tudung putih kami juga dicari sebab kami buat Dua Lapis begini memang tak nampak bayang-bayang tubuh InsyaAllah.

Kami mencuba perbaikki harap anda puas hati.

019-2883235 Kak Hajjah.

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA