Sunday, August 28, 2016

BAJU HAJI PAGODA HITAM - MEN IN BLACK

Kita nak buka tempahan untuk baju haji lelaki atau baju pagoda warna hitam untuk jemaah haji lelaki. Ni limited edition selagi stock kain hitam masih ada.

Memang kain hitam banyak kat market tapi kena cuma mahukan cotton yang sesuai atau berkualiti untuk baju haji pagoda hitam ini.  

Sebelum ni ramai customer yang merisik baju haji pagoda hitam ini, tetapi tidak dapat dipenuhi kerana stock kain hitam yang sesuai tidak kami temui.

Customer kami suka sangat kain hitam, sebab cottonnya selesa dan warna hitam senang nak jaga. 

Sebab ini konsep order to made, jadi boleh request nak berpoket atau tidak harga sama even ada kocek atau tidak

Time to delivery lebih kurang 7 hari bekerja, anda buat bayaran kami akan jahit, kalau kebetulan ada yang siap jahit so delivery time lebih pendek lah.

Saiz seperti biasa dari s, m, l, xl dan 2xl. Delivery by post laju, walaupun lately tak berapa nak laju dah.

POKET TAK NAMPAK SEBAB WARNA HITAM
SAIZ S, M, L, XL, 2XL

WHATSAPP KITA KAT 019-2883235 UNTUK ORDER YA.

#KELENGKAPAN HAJI DAN UMRAH PAKEJ JIMAT
WHATSAPP KAMI 019-2883235 - KELENGKAPAN UMRAH MUSIM SEJUK

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA