Friday, July 13, 2018

PAKAI KASUT TAWAF KURANG SAKIT KAKI

Masalah yang selalu dihadapi oleh jemaah yang berumur ialah sakit lutut dan sakit tumit.  Sakit bila berjalan banyak terutama bila naik turun tangga. Tapi jangan risau kat Masjidil Haram dan Masjid Nabawi ada lif dan escalator.

Sekarang pun dah ada kemudahan scooter yang boleh disewa untuk saie. Tapi tak feel lah kalau tak dapat jalan kaki buat tawaf da saie kan? Kami sarankan anda pakai alas kaki yang tebal seperti kasut tawaf dan stokin yang tebal ataupun pakai stokin solat sekali.

Kasut Tawaf tapaknya ada anti slip dan dalam ada spandex, ditambah lagi dengan stokin yang tebal akan beri cushion pada tapak kaki anda. 




Berbagai kelebihan bila anda pakai kasut tawaf untuk bertawaf dan saie.:-
  • Kasut tawaf melindungi kaki dari pecah atau merekah, ramai pelanggan kami membeli kasut tawaf ini untuk kegunaan dirumah juga. 
  • Memberi support kepada hajjah yang sakit tapak kaki dan sakit lutut. Dalaman berspan memberi rasa selesa untuk berjalan dan berdiri lama dan kurang tekanan kepada lutut jugak. 
  • Kasut tawaf tinggi had buku lali tidak mudah tercabut ketika membuat aktiviti tawaf, saie dan bersolat juga. 
  • Kasut tawaf ini khas untuk kegunaan indoor sahaja tak sesuai untuk outdoor kecuali dipakai dengan kasut biasa diluarnya. 
  • Saiz kasut tawaf ini free size, tetapi setelah membuat beberapa penelitian kami dapati 
  1. kasut tawaf corak sesuai untuk muslimah hingga saiz kasut 7, 
  2. kasut tawaf velvet plain sesuai sehingga saiz kasut 10 
  3. Kasut tawaf polyester sesuai sehingga saiz kasut 10 
  • Kasut tawaf ini dari material velvet DAN polyester alas dalam pula adalah span, bila dipakai sangat selesa sebab membantu mengurangkan sedikit tekanan kepada kaki anda. 
  • Tapak pula ada anti licin, sesuai untuk tawaf dah saie kerana kasut ini mengelakkan anda dari tergelincir. 
Menjadi pilihan ramai jemaah wanita kerana kelebihan yang saya terangkan diatas.

testimony "kak hajjah sendiri bawak masa gi haji, kawan-kawan kak hajjah jugak mengakuinya"


Untuk belian/pertanyaan stok whatsapp/sms 
Kak Hajjah @ tel : +60192883235


COPY WRITING HAK CIPTA TELEKUNGMUSLEEMA

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA