Friday, July 6, 2018

MINI JUBAH UNTUK KAK HAJJAHSalam Jumaat sayang minggu depan dah mula penerbangan dah kunci beg ker belum.  Dah penuh kunci jer kak. Kalau tak setiap hari nanti kakak kemas beg selagi tak pergi ker KLIA tu.

Apa pun jangan berserderhana sahajalah, jangan fikir 40 hari tu nak bawa 40 helai nanti Abang haji membebel nak usung beg kakak tau. Follow jer saranan Tabung Haji dan ustaz penceramah jangan bimbang cukuplah nanti. Kat sana cuaca tak sama memang tak der hangit bau badan kak.

Kakak boleh bawa stokin lebih atau handsock lebih sikit nanti boleh hadiah kat kawan-kawan atau kak jemaah lain yang stokinnya nipis atau koyak.  Duduk sebilik jangan berkira sangat dengan kawan-kawan nanti apa-apa masalah kawan sebiliklah yang kita nak minta tolong.

Kalau kakak suka pakai seluar panjang dan blouse, Mini Jubah adalah pilihan yang tepat. Kami kat telekungmusleema menyediakan mini jubah kain cotton tshirt dan mini jubah kain cotton jepun.

Alhamdulillah dah hampir 10 tahun Mini Jubah kami jadi pilihan ramai.  Kami utamakan kualiti dan keselesaan. Jangan risau mini jubah kami tahan lasak.  Kami design pakaian simple tetapi praktikal. Mudah untuk anda urus disana. 

Kelebihan fabrik kami tak perlu digosok, kain lembut dan longgar. Saiz standard  kami S - 2XL, saiz plus size anda boleh buat tempahan dengan kami ya.Fabrik kami tahan lasak IsyaAllah tak mudah koyak. Kembali dari mengerjakan haji anda boleh simpan untuk pakai ketika umrah pula.

Mini Jubah memudahkan pergerakan kerana jemaah haji banyak berjalan sepanjang di Tanah Suci, handa dengan memadankan dengan telekung poket anda sudah boleh solat atau berziarah di sekitar Kota Makkah.

Kami tawarkan untuk dua pilihan 
 1. Kain  Cotton tshirt 
Mini Jubah Hitam
Mini Jubah Putih


Jika Puan Hajjah berminat nak pakai mini Jubah boleh wassap saya
di 0192883235

Dengan harga mampu milik, sekarang upah untuk menjahit mini jubah sahaja RM60.00 - RM80.00. Kami tawarkan harga siap jahit dari rm90.00 +++ warna hitam dan putih
Kain Cotton Jepun

Jika Puan Hajjah berminat nak pakai mini Jubah boleh 
                         wassap saya di 0192883235 


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA