Saturday, August 13, 2016

TELEKUNG JERSEY - PILIHAN JEMAAH HAJI WANITA

Kita nak highlight sikit pasal telekung jersey, memang dah bertahun saya promote jemaah haji wanita untuk bawa sehelai telekung jersey nie ketika menunaikan umrah dan haji. Bukan 1 ada yang beli sampai 2 helai telekung jersey untuk dibawa pergi.

Rata-rata jemaah haji wanita dari Malaysia sangat selesa memakai telekung jersey ketika menunaikan haji. Off course ada bermacam-macam fesyen dan design bila dah berkumpul ramai-ramai. Seronoknya disitu saya lebih teruja untuk terus mempromosikan telekung jersey nie.

with my room mate mak nab

  • Kelebihan telekung jersey nie nampak tebal tapi ringan bila dipakai
  • Tengok telekung jersey nie macam panas tapi bila dipakai selesa tak memerangkap panas pun
  • Telekung jersey ni tahan lasak tak mudah tercarik
  • Telekung jersey ni senang sangat dicuci cepat kering bila dibasuh.

*Puan Anieta ~ "dia berebut-rebut dengan anak daranya nak pakai telekung jersey masa gi umrah"


so apa tunggu lagi whatssap -0192883235 - kak bee

kak bee pastikan yang terbaik untuk pelanggang-pelanggan kak bee

stock dibawah masih available ya

TELEKUNG JERSEY....(TANPA KAIN SARUNG)
RM60.00 SAHAJA

WHATSAPP 019-2883235

#KELENGKAPAN HAJI DAN UMRAH PAKEJ JIMAT SENTIASA MEMBANTU ANDA


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA