Thursday, October 26, 2017

TELEKUNG ZIARAH POKET

Telekung dah sinonim dengan orang Melayu Nusantara tetapi telekung ini dari semasa ke semasa ditambahbaikkan untuk keselesaan pemakainya.

Terkini kita nak kenalkan telekung ziarah yang ada poket. Ini our latest product yang ada kat pasaran.

Ada 2 jenis telekung ziarah poket iaitu telekung poket premium dan telekung poket standard

Saiz telekung
-saiz telekung ziarah labuh 28 inci - 30 inci

Saiz muka free size 

- ada getah dan kemas, dagu kain denim - stretchable untuk semua saiz muka

Fabrik cotton jepun

 - sangan best dan selesa

Kemasan renda 

-kita ada yang premium bunga lebih cantik dan lebar dan yang standard sahaja

Poket kat tulang telekung tu 

- sederhana besar untuk simpan kunci dan barang berharga.

Sesuai untuk dibawa ziarah semasa umrah

-Sesuai untuk solat tidak terlalu labuh dan meleret - pakai sahaja dengan jubah

sesuai untuk tawaf 
-tidak mudah tertarik bila berada dalam situasi sesak dan terhimpit

 
TELEKUNG POKET HITAM PREMIUM
RM120.00
 wassap/sms - Kak Hajjah - 0192883235
RENDA LEBAR
TELEKUNG POKET PREMIUM
AWNING TELEKUNG
TELEKUNG POKET PREMIUM

Telekung Poket Putih Standard
RM80..00 SAHAJA

wassap/sms - Kak Hajjah - 0192883235


STOK TERHAD musim umrah dah mula, kursus haji pun akan mula tak lama lagi kami selalu kekurangan stok.  Sila hantarkan pesanan jika anda adalah orang yang serius dengan produk baru kami ini.

SEMPENA BULAN SAFAR INI KAMI KASI FREE POS UNTUK 500GM yang pertama iaitu RM7.20 YA. 
wassap/sms - Kak Hajjah - 0192883235

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA