Thursday, February 15, 2018

BAJU PAGODA DALAM KELASNYA YANG TERSENDIRI

KERJA DALAM STUDIO PAKAI MACAM NI KAN BEST


Saper suka pakai baju pagoda. Ada lagi tak orang-orang yang terdekat pakai baju pagoda nie? Kalau dulu atok-atok kat kampung pakai baju pagoda nie dengan tali pinggang hijau tu lengkap dengan kain pelikatnya sekali.

Tapi best kainnya sejuk ada yang sleeveless ada yang berlengan pendek.  Kalau dulu yang pakainya apek-apek dengan budak sekolah lelaki, orang lelaki dewasa yang bekerjaya. 

Orang lelaki juga suka pakai baju pagoda sleeveless nie dengan kemeja jadi taklah nampak seksi sangat kan. Tak derlah basar berpeluh-peluh sebab kain cotton ni serap peluh 

Asal usul baju pagoda ni tak lah jelas sangat tapi yang akak ingat, dia ada label pagoda kat leher baju tu. Siap ada burung helang lagi ha. Asal usul dari tanah besar China dah dihakmilik oleh orang Malaysia semua bangsa pakai sebab kainnya sedap sangat.


Cuaca panas macam Malaysia orang lelaki suka santai-santai pakai baju pagoda putih yang ada lengan tu dengan seluar relaks keliling rumah.

Tapi best kainnya sejuk ada yang sleeveless ada yang berlengan pendek.  Kalau dulu yang pakainya apek-apek dengan budak sekolah lelaki tetapi sekarang dah popular jadi baju haji untuk orang lelaki pulak. Ditambah pula dengan poket kangaroo kat tengah-tengahnya. senang nak letak duit.

Lagi satu cepat kering bila basuh, muslimat pun boleh pakai dengan jubah sebab kain cotton ni serap peluh jadi menyejukkan balik badan.

 
BAJU PAGODA PUTIH


 BAJU PAGODA HITAM

Koleksi kami bukan brand pagoda pun tetapi nama PAGODA tu senang nak ingat dah faham. Walaupun tak sepopular brand pagoda tetapi siapa yang pakai InsyaAllah repeat order sebab kami juga guna kain cotton yang sangat selesa dipakai.. 

Kain berkualiti tak nipis dan senget benget bila dibasuh banyak kali. Boleh pakai sampai lunyai. Of course kalau nak something yang extraordinary kualiti harga kami lebih mahal dari pasaran tetapi Alah membeli menang memakainya.

Kami open untuk tempahan bagi yang nak pakai casual selalunya order without poket.

Nak tahu more boleh klik kat page Kelengkapan Haji dan Umrah

NOTA : COPYWRITING HAKCIPTA TELEKUNGMUSLEEMA

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA