Tuesday, March 12, 2019

KASUT TAWAF SPORTY - PROMOSI BULAN REJAB SAHAJA

Kelengkapan haji tak sah kalau tak bawak sekali kasut tawaf. Saper setuju angkat tangan!!

Meraikan sokongan anda yang sentiasa mahu penambah baikkan "Please welcom Kasut Tawaf Sporty"

Apa kelebihannya sekali tengok dah terpikat kan...

1. Lebih bergaya dan sporty
2. Tapak getah lebih keras boleh digunakan outdoor dan indoor
3. Body material dari fabrik lebih keras dari velvet atau poly dan senang untuk dicuci.
4. Kena air tak basah.

Paling penting tu bila terpijak air ke atau terkena air tak lah basah tapaknya dan tidaklah licin.
Balik dari umrah boleh lah pakai kat dalam rumah atau keluar rumah. Kasut ni ada saiz saya nasihat ambik saiz besar sikit dari kasut anda sebab nanti anda nak pakai stokin.

InsyaAllah anda akan lebih selesa berjalan di dalam Masjidil Haram, bertawaf dan saie.

Nota :- Boleh pakai di luar masjid tetapi saya nasihatkan pakai ketika anda di pintu masjid untuk pastikan tiada najis pada Kasut Tawaf Sporty.

Dah ada yang bawa pergi umrah saya share feed kastemer. Alhamdulillah.

Bila ada produk baru saya pun berdebar sebab saya takut anda yang memakai jadi tidak selesa.


HAJJAH BARIAH - 0192883235
SAIZ - 36, 38, 40, 42, 44
RM59.00
OFFER RM49.00 
SEHINGGA 31/3/2019



No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA