Monday, July 3, 2017

ESOK KITA MULA POSTO-POSTO YA.

Assalamualaikum, hari ini kita mula posto-posto ya. Terima kasih sesangat pada adik kakak yang wassap Kak Hajjah masa cuti raya. Mereka semua sangat understanding gitew. Sudi menunggu kita balik ker kota raya ini untuk delivery.

Sebenornya Kak Hajjah bila balik kampung tak der standby sikit pun stock kat dalam kereta. Kereta yang comel tu bila balik kampung kena kosongkan sebab dia nak bawak balik kuih muih dan cik kerepek ku. Raya kali ini balik dengan anak buah dan kakak iparku sayang.

So stock bila balik ke Kuala Lumpur sahaja saya dapat confirmed kan mana stok yang ada. So pada yang buat bayaran nanti kita mula delivery esok ya. Sabarg no.

Ada yang mintak kita delivery kan mini jubah, inner lelaki dan perempuan, stokin wudhuk, kasut tawaf dan telekung.

Terimakasih sangat for your support hingga ke hari ini.  InsyaAllah kami cuba bantu anda sebaik yang mungkin

Delivery seperti biasa masih setia dengan Cik Pos Laju tu. Harap-harap lepas raya maintain laju tu ya.

TELEKUNG POLOS
ZIARAH DAN TELEKUNG SOLAT

KASUT TAWAF

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA