Wednesday, December 28, 2016

MINI JUBAH PUTIH PRADA

Dah lebih seminggu tak bersiaran, Assalamualaikum kawan-kawan. He he teringat zaman sekolah rendah cikgu masuk semua murid berdiri greeting.

Wordless Wednesday, dah lama rasa kepala ku tepu sikit nak mengarang sibuk banget nie. Meh kita belanja gambar produk baru kita ni. Available middle January 2017 nanti tau.

Meh layanzz dua keping jer dulu nanti kita upload lagi yer, anak-anak.


Mini Jubah Putih

Tudung Putih Umrah Haji

Mini Jubah Putih ni baru jer kita siapkan set demo dulu ya.  Model pun tak cari lagi nak menggayakannya.

Pendapat saya sendiri set mini jubah dan seluar ni sangat lah selesa dipakai untuk ibadah dan haji. Kombinasi pakaian yang betul akan memudahkan ibadah anda InsyaAllah.

Anda tidak perlu pakaian yang panjang berjela-jelas cukup sepasang mini jubah putih dengan telekung dan memakai stoking dan sarung tangan pendek sudah cukup untuk anda bersolat atau untuk buat umrah terus.

Mini Jubah ini kita buat design A cut, insyaAllah tidak akan membentuk tubuh badan anda. Kami juga memilih fabrik mini jubah yang loose dan jatuh  bila dipakai bukan keras kejung atau lembik ya

  • Fabrik Prada King yang kami gunakan ini sangat selesa dipakai ya 
  • kain jenis yang sejuk tidak panas.
  • Paling best Ironless tak payah nak bawak seterika ya.
  • Warna offwhite
  • Labuh baju 37inci hingga 40 inci.
  • Saiz kami ada dari saiz s,m, l, xl, 2xl  hingga saiz 3xl


Extra Small atau Plus Size boleh tempah ikut ukuran badan anda.

Untuk Kali ini kami juga datangkan dengan Tudung Putih Chiffon yang sangat awesome tak jarang dah. Kami jahit tudung nie dua lapis ya gabungan kain bubble chiffon.

Tudung pula kami sediakan saiz XL sahaja. Saiz L dan 2XL upon request.


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA