Tuesday, January 10, 2017

BAJU PAGODA MENGGAMIT MEMORI

Hai uolls apa khabar hai hai..kak hajjah bersiaran balik minggu nie. Statement ni belajar kat funnel evo baru nie pagi ker petang ker dia masih cakap PAGI!!!! Nantilah kita share share lagi later later yer.

Last week ada seorang lelaki tegur akak tanya baju pagoda yang kak hajjah display. Dia nak warna hitam so I cakap ada next week i bawak kalau nak. Rasa-rasa macam kenal jer bro sorang nie.

Fine, hari ini kak hajjah bawak untuk dua size sahaja. Sebab baju pagoda warna hitam jarang orang tanya.  Hari ini bro ni datang kat booth kak hajjah tanya baju pagoda hitam so, kak hajjah bagi saiz baju yang dia cari. Lantas sarung jer kot, orang lelaki kan senang. Orang perempuan kena cari fitting room dia selamba sahaja sarung.

Then baru perasan baju yang dia pakai tu sama dengan baju pagoda hitam, kak hajjah pun tegur "dulu pernah datang rumahkan" Nama memang langsung tak ingat dah.

Kalau tak salah Kak Hajjah rasanya ada jugak 3 - 4 tahun yang lepas, bila tengok baju pagoda hitam yang dia pakai pun dah lusuh warna tapi masih lagi baik. Tapi rasanya bro ni memang menghargai sungguh baju dia tu.

Baju pagoda hitam atau baju haji lelaki hitam, kami cuma buat upon request. Hanya baju pagoda putih haji yang ready stok dengan ka

Kami mementingkan kualiti fabrik yang kami gunakan, InsyaAllah kami cari fabrik yang bagus. Macam bro tadi dah 3 - 4 tahun masih lagi boleh pakai baju yang sama.

Fabrik kami tahan lasak tidak mengembang setelah dibasuh 2 -3 kali.

Kami letak poket jugak macam camisole supaya senang nanti haji nak simpan sikit duit atau pass masuk dalam poket tu.

SAIZ S,M,L, XL, 2XL
3XL UPON REQUEST


SAIZ S,M,L, XL, 2XL
3XL UPON REQUEST

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENDAPATKANNYA 

JANGAN SEGAN SILU 

WHATSAPP NO. KAT BAWAH TU YA.


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA