Wednesday, June 26, 2019

THROW BACK HAJI 2015


Saja-saja nak throw back pengalaman jadi tetamu Allah swt. Hajj 2015. Tak sabar nak daftar balik. Haji ni aura dan feelnya tak tau nak cakaplah. Memang lain macam.  Kemeriahan sangat berbeza, keramahan semua jemaah tu sangat terasa.

Kat Masjid Nabawi dapat berkumpul dengan kawan-kawan tanpa dirancang. Janji nak jumpa kat Makkah tak sempat dalam kesibukan. Terjumpa kat Madinah tak sangka berdiri sebelah rupanya sahabat kita sejak zaman sekolah rendah lagi Hajjah Liza dan Hajjah Umi. Allahu sangat besar nikmat di banda kecintaan Rasulullah saw.

Bila orang sibuk kumpul nak gi haji rasa hati macam digaru-garu kalaulah macam pergi tempat lain. dah packing barang gi KLIA dah.

Hajjah Aliza kita kenal kat Makkah satu maktab pun. /Manis dan baik orangnya sampai balik Malaysia still keep in touch. Manisnya ukhwah

Selepas subuh moment yang paling indah. Syahdu dan sayu tambah masa ni dah nak balik Malaysia.
Allahu minta pada Allah dapat lagi jadi DUYUFUR RAHMAN
semoga anda dan saya diberi ruang dan peluang oleh Allah swt.
Rindu nak sujud di karpet Raudah
Rindu senyuman jemaah seluruh dunia tak boleh berbahasa cukuplah senyuman dan salam.
Rindu hajji hajji hajji

Kat Madinah my OOTD telekung cotton pilihan saya. Masa ini belum wujud lagi telekung poket ya harap maaklum.

untuk lihat kelengkapan haji umrah klik jer
wassap jer 0192883235

1 comment:

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA