Friday, June 28, 2019

KHIMAR VS TUDUNG LABUH UMRAH YANG MANA SATU PILIHAN HATI

Ramai yang mencari tudung atau khimar? Dua-dua pun labuh boleh bawa solat kan. 

Yang penting tudung atau khimar tu mestilah tak jarang, tak lekat dan selesa dipakai. Panas atau sejuk  tu benarnya sangat subjektif.   Kain sejuk pun kalau demam panas tak selesa jugak betul tak.

Cuaca memangnya panas kering, memang berpeluh tapi pandai kita suaikan diri InsyaAllah.  Banyakkan berdoa disana. Sebab selesa tu banyak berkait dengan hati,.

Tapi penting cari pakaian yang sesuai jugak jangan ambik mudah sangat. Anda disana bukan ada masa nak iron baju. Masa sangat mencemburui anda.

Kami pun ada stok khimar dan tudung labuh umrah untuk anda selak-selak page kami ini.  Kalau nak gi buat haji tu pakailah putih nampak suci bersih. Putih kan sunnah.


Khimar Putih
(Warna lain pun ada jugak)

Kami pakai tudung labuh 2xl
fabrik bubble chiffon tau.



Tudung denim jugak my favourite items masa umrah sebab tahan lasak ya.
Kalau kak Hajjah suka dengan telekung dan niat nak pakai telekung sahaja.

 Saya cadangkan bawak sekurang-kurangnya 2 helai tudung labuh.
Paling baik bawak lah 4 helai. 

Nak ker toilet takkan nak pakai tudung, nak gi dewan makan tu, nak gi melontar kat kedai-kedai tu tapi make sure labuh lah ya. Kat sini ramai tengok mak haji pakai tudung labuh M. No komenlah..



Nak merisik boleh wassap jer KaK Hajjah


1 comment:

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA