Thursday, March 8, 2018

SARUNG LENGAN STORY

Sarung lengan renda besar sangat disukai oleh adik kakak, datin-datin dan puan-puan semua.


Renda tu memang penambah seri kepada pakaian seharian anda ya. dia orang cakap outfit of the day.

Sarung lengan dari kain cotton yang sejuk ni muat semua saiz ya kecuali tangan yang extra gemuk tu. 

Panjang 7-8 inci jer bawah siku sebab kebanyakan wanita yang bertudung dan berbaju kurung tangan dah labuh cuma nak pakai sarung lengan untuk cover bahagian hujung lengan yang terdedah.

Bila memakai sarung lengan dan berstokin sudah melengkapi untuk solat dengan tudung labuh dan baju yang menutup aurat.

Ada banyak warna menarik hitam, putih, grey, pink cream, maroon, blue black dll.

SEPASANG RM15.00 SAHAJA








stongan atau sarung lengan cotton renda kecil dari kain cotton yang sejuk dan nyaman. 

Sesuai untuk cik adik dan cik kakak yang nak gi kerja, bersiar-siar dan beriadah yer. 

Kalau baju anda tu lubang lengan besar angkat jer terselak maka wajiblah anda memakai sarung lengan ni ya panjang sampai siku tau. ada getah kat pangkal lengan supaya tidak melorot turun.

Lagi satu aurat tu sampai ker pergelangan tangan baik tutup selengkapnya kalau dah bertudung ya. 

Anda cuma invest rm15.00 sepasang untuk selamat dari pandangan bukan mahram








 Warna dalam stok hitam, putih, kelabu, coklat, belacan, skin colour dan putih

SEPASANG RM15.00
3 PASANG RM40.00 SAHAJA

WASAP SAYA KAT 0192883235 KAK HAJJAH

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA