Monday, January 1, 2018

PENGALAMAN MINI JUBAH UMRAH DAN HAJI - APA KATA PELANGGAN

Assalamualaikum, malam ni kita nak share apa customer kita kata tentang mini jubah kami.

Dah lama berada di pasaran mini jubah ini, kami utamakan keselesaan kepada pelanggan kami. Mini Jubah kami mampu milik sesangat dari RM90.00 SAHAJA sepasang.

Lagi satu tahan lasak pulak tu..buleh pakai sampai lunyai..InsyaAllah. Kain berkualiti jahitan yang memang bagus.

Kami pun tak ada buat photo shoot dengan adik-adik manis cuma share beberapa keping gambar customer yang sudi nak sharing dengan kami. Sebab maklum sangat bukan semua orang setuju gambarnya di upload kat online.

Kali ini kami nak share apa kata pelanggan kami mengenai produk ni ya. Then anda boleh kat link kat bawah untuk lihat keseluruhan produk mini jubah kami nanti ya.

 Kami juga terima order untuk jubah tapi on request basis sahaja.












anda berminat nak tau lagi klik kat sini ya MINI JUBAH

Wassap me can too - Kak Hajjah 0192883235




MINA 2015


MINI JUBAH (HITAM)
SAIZ S - 2XL
3XL - 5XL - PRE-ORDER



 MINI JUBAH (PUTIH)
SAIZ S - 2XL
3XL - 5XL - PRE-ORDER


MINI JUBAH COTTON
OPEN ORDER

anda berminat nak tau lagi klik kat sini ya MINI JUBAH

Wassap me can too - Kak Hajjah 0192883235



HABIS KERJA HAJI PAKAI GI TRAVEL LA PULAK

2 comments:

  1. Salam singgah dan follow :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/

    ReplyDelete

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA