Monday, January 1, 2018

MARHABAN YA 2018 - STOK BARU PAKAIAN UMRAH HAJI

Malam-malam ni nak ucap tahun baru kat sumer orang yang singgah kat blog pada sepanjang tahun 2017.

Kak Hajjah doakan you all semua dimurahkan rezeki ceria dan bahagia selalu hendaknya.

Terimakasih support bisnes kecik Kak Hajjah ni. InsyaAllah untuk tahun 2018 jika Allah swt masih panjangkan nyawa dan tenaga, saya cuba bantu anda semua untuk sediakan keperluan haji dan umrah anda ya.

Banyak kenangan dan pahit getir sepanjang tahun ni Kak Hajjah yakin anda semua pun macam tu bukan semua yang kita buat dapat puaskan hati semua orang.

Musim Haji 2018 kita bawa produk baru:-

Telekung poket
Tudung tawaf berlengan
Seluar cotton paris sulam
Mini Jubah Cotton Paris Sulam
Tasbih Tawaf - akan upload gambar
Stongan cincin - akan upload gambar
Inner Warda cotton
Inner dagu cotton
Inner tudung cotton
Sejadah putih
Stokin cotton tebal untuk yang saiz kasut plus size.


Kita dah start selling sejak October 2017 untuk umrah musim sejuk dan cuti sekolah tahun 2017.

Feedback untuk telekung poket memang sangat menggalakkan. Budak sekarang kata ohsem sesangat. Kain cotton jepun yang superb cool tu memang pelanggan kami suka sangat.

RENDA PREMIUM

RENDA STANDARD
Begitu jugak untuk tudung tawaf berlengan high demand dari pelanggan, insyaAllah dari semasa ke semasa kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda semua ya.

Tudung tawaf aka tudung lengan
hitam

Tudung tawaf aka tudung lengan
Warna gelap-gelap dalam stok

Permintaan untuk mini jubah cotton tshirt masih mendapat tempat dalam carta jualan kita dan masih lagi kekal sebagai kita punya main produk.

Mini Jubah - Hitam dan putih dalam stok

Produk seperti kasut tawaf velvet ada perubahan dari segi design sekarang kasut tawaf kami dan di extend atas buku lali tinggi jadi nampak macam siap stokin dengan fabrik yang selesa ya.




Kami masih mengekalkan pre-order untuk customer yang plus size atau extra small dengan syarat bukan last minute order ya tak mampu kami nak commit.

Material kami masih mengekalkan kain cotton high quality yang tebal dan sejuk untuk keselesaan pelanggan kita.

Untuk Abang Haji kami juga ada set kain ihram dan tali pinggang at RM80.00 tidak termasuk pos ya.

Baju pagoda putih dalam stok dan baju pagoda hitam upon request dari segi material insyaAllah sangat bagus kerana kami gunakan cotton yang kualiti tak nipis sangat macam kat market tu ya.

Seluar haji juga ada disediakan dari jenis kain poly cotton dan kain cotton tshirt. Sebab kami buat seluar unisex lelaki dan perempuan boleh pakai.

InsyaAllah kain jenis cotton yang tebal akan berada di pasaran pada tahun ini.

Untuk belian lebih dari rm150.00 kami ada free gift untuk anda. Memang kami dah praktikkan cuma tak di isytiharkan kat page nie pun.


SELAMAT TAHUN BARU SEMUA

wassap saya Kak Hajjah untuk pertanyaan dan order
(serius buyer only) at 0192883235

anda masih boleh email kami dan isi form di atas juga. 



No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA