Tuesday, January 30, 2018

SELUAR HAJI UMRAH MUSLIMAH

Assalamualaikum, dah nak abis dah January kan sekejapnya masa berlalu, bulan Islam dan masuk pertengahan dan nie. Ada yang buat puasa sunat hari putih.

Meh nak share sikit seluar haji umrah muslimah baru ni ya. Atau lebih dikenali sebagai inner pants. Kenapa dipanggil inner pants sebab fungsinya lebih sesuai dipakai di dalam ya. Tak sesuai jadi sebab material kain cotton jersey ini tak berapa tebal dan cuttingnya pulak straight cut.

Pakai kat luar jadi macam seluar yengki zaman mak-mak kita dulu lah ya.

Yang best seluar ni fabricnya yang lembut dan sejuk. Kainnya tak jarang dan tak nipis ya.

Ada renda comel dekat hujung kaki tu buat nampak sangat lah comel sekali.

Saiz pulak free saiz - fit untuk saiz s sampai xl sahaja ya.

Pinggang bergetah, labuh seluar 34 inci.


Yang plus tu harap maaf, termasuklah saya yang gebu gebas ni boleh pakat tengok sahaja

Warna cuma ada hitam dan kelabu gelap sahaja.

Paling best kawan-kawan harganya cuma RM29.00 SAHAJA YA.. BERBALOI LAH SANGAT 

POSTAGE DARI RM8.00 YA.


SELUAR HAJI KAIN COTTON JERSEY
RM29.00

BELI 3 HELAI RM75.00
BELI 4 HELAI RM100.00 DENGAN FREE POS
MALAYSIA SAHAJA YA

OFFER SEHINGGA STOK HABIS YA..DAH HABIS 2 BULAN LAGI BARU SAMPAI YA
TAK BANYAK DAH...

BERMINAT RAJIN-RAJIN LAH WASSAP YA.
KAK HAJJAH - 0192883235





No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA