Sunday, May 21, 2017

KEDAI DAH BUKA

Assalamualaikum,

Akak nak bagitau kami dah balik ke bumi Malaysia, kedai dah buka esok kami dah boleh buat delivery yer.

Mana-mana kakak dan adik manis yang mengintai stok sejak seminggu nie bolehlah wassap kak hajjah ya.

Kabarnya transaction online sudah pulih seperti biasa so tiada yang perlu dibimbang kan lagi. Kak Hajjah kecut perut jugak sebab kak hajjah memang kaki on line.

Malas nak beratur panjang tu.

Esok kat Hajjah share gambor dan pengalaman travelling Swiss dan Germany dengan pakaian muslimah dan tudung labuh telekungmusleema nie.

Ada banyak tudung baru chiffon jugak yang dah siap tapi tak sempat nak upload gambor kat sini lagi.

InsyaAllah kita akan pickup lain balik ya.

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA