Friday, February 10, 2017

PUAN SAYA TEMPAH MINI JUBAH UNTUK UMRAH HAJI

Assalamualaikum bizi nya sampai tak sempat nak update aktiviti perniagaan akak.  Sejujurnya akak tak berapa gemar nak share cerita family kat media sosial sekarang ni zaman orang bijak pandai macam-macam orang boleh buat. So mbik lah langkah berwaspada.

Kak Hajjah dapat banyak inquiry untuk mini jubah  haji dan umrah saiz-saiz plus size lately.  Tapi sayangnya tempoh untuk tempahan itu sangat singkat jadi kami terpaksa menolak.  Ada yang tanya minggu ini nak berangkat minggu depan. Minta Maaf sangat kaki tangan kami tidak cukup untuk menyiapkan adhoc tempahan ya.  

Kami memang sangat bersedia untuk membantu kakak dan adik hajjah semua. Buatlah tempahan mini jubah awal supaya anda tak kelengkapan kabut ya. Kami InsyaAllah akan bersedia memberi hasil yang terbaik. 

Sediakan kami ukuran baju yang selalu anda pakai dan provide kami masa untuk sediakan tempahan anda. 

Dari testimony kami mereka sangat berpuashati dengan hasil kerja team kami.  ANDA BOLEH KLIK MINI JUBAH UMRAH untuk lihat testimony kami or boleh gi ALBUM MINI JUBAH


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA