Thursday, February 16, 2017

KAK SAYA NAK TUDUNG CHIFFON UNTUK UMRAH

"Kak, saya nak gi umrah nak tudung yang labuh dan besar", 

"Cuba try tudung baru akak ni sedap tak pakai?''  Ok jer ni nak adjust sikit mukanya"

Dialog biasa bila gi buat promosi, walaupun tak der model cung menghiasi produk tudung kak hajjah,syukur sesangat dah mula diterima oleh sahabat-sahabat.

Nak buat produk tudung baru bukan mudah, try and error banyak kali tu baru jadi kain ni lembik, kain tu nipis, hiasan macamana pulak nak buat.

Kak Hajjah, tudung memang plain hiasan pun setakat kun tepi dan renda sahaja kalau nak tudung berkelipan adik-adik cari yang kilang punya.  Tak dekat dik non kalau nak tambah accessori bagai tu. 

Sekarang Kak Hajjah tengah seronok buat projek tudung chiffon ni selesa sangat pakai tak der kesah berbayang ker ber bentuk ikut badan. Kalau suka labuh boleh sampai 2XL. Tak suka labuh, tudung M kak Hajah pun dah labuh kalau orang kecik.

Ada yang nak tudung xl 3 layer, bereh ya kakak. Seronok dia dah dapat tudungnya.

Hari ini der yang order untuk buat telekung lagi, Kak Hajjah layan ayer asalkan dia orang happy.

Tudung Umrah Kak Hajjah Hitam dan Putih, warna lain upon request ya.




No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA