Tuesday, September 5, 2017

UMRAH MUSIM SEJUK 2017 - HADIAH UNTUK YANG TERSAYANG

Assalamualaikum dah lama tak share pasal offer dan promosi.

Malam ni nak kasi sikit kejutan kat semua bakal jemaah umrah musim sejuk 2017.  Disamping itu nak perkenalkan produk baru kami tudung lengan atau dipanggil juga Tudung Tawaf. 

Kenapa dipanggil Tudung Tawaf, tudung ni labuh sampai bawah punggung her, ada lengan bergetah jadi bila nak tawaf lebih mudah sebab tidak mengerbang. 

Jika telekung biasa agak lebar dan ada risiko tertarik bila berhimpit-himpit dengan jemaah umrah yang ramai.

Tudung yang ready stok dari material lycra yang berkualiti agak berat dan tidak nipis dan tidak panas InsyaAllah. 

Boleh terus solat sebab soft awning dan berdagu disitu, potongan badan macam abaya agak melebar.

Free size boleh muat sampai 2XL, untuk yang bersaiz 3xl dan 4xl kami open untuk tempahan ya. 

Untuk tempahan kami ada material moss crepe dan lycra dengan sarung tangan cincin tu sekali.

Selain putih dan hitam, kami ada warna-warna lain lagi seperti coklat, coklat gelap, creme, biru gelap, pink, dusty pink dan ungu

TUDUNG TAWAF HITAM
RM75.00 
FABRIK LYCRA

TUDUNG TAWAF PUTIH
RM75.00
FABRIK LYCRA
Untuk Bulan September ni kami ada pakej kombo special ya.

Dengan setiap belian Tudung Tawaf Hitam atau Putih @ RM75.00 sehelai.

Kami ada hadiah percuma:-

1. Kasut Tawaf Anti Slip - Bernilai RM12.00

Kasut Tawaf Anti Slip
2. Stokin 'Wuduk - bernilai RM15.00

Stokin Wudhuk Anti Slip

Berminat wassap/sms saya - Kak Hajjah
at 0192883235

atau www.wasap.my/6019-2883235
Apa tunggu lagi hadiahkan pada isteri, ibu dan saudara perempuan yang nak pergi umrah hujung tahun nie.

PROMOSI INI HANYA UNTUK BULAN SEPTEMBER 2017 SAHAJA YA.

Pos Laju Hanya RM10.00 sahaja, kita offer flat rate 1 Malaysia.


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA