Thursday, November 17, 2016

SAYA MINTA MAAF SEMUA - POSTO POSTO

Assalamualaikum kembali bersiaran dari bumi Kuala Lumpur.

Kak Hajah baru jer sampai ker Istana Merak Kayangan nie petang tadi. 3 hari Kak Hajah balik kampung jengok orang tua yang tak berapa sihat. Memandangkan Kak Hajah dah freelancer so tak der masalah nak balik week day.

Kak Hajah minta maaf kat sumer customer hakak. Kak Hajah kena menangguhkan semua urusan posto posto. Mana ada yang dah cukup tu esok Kak Hajah akan terus posto posto. Mana yang terkurang tu Kak Hajah selesaikan petang esok or hari Munday nanti ya.

Alhamdulilah sumer customer Kak Hajah tersangatlah sporting dan memahami situasi hakak sekarang ini. InsyaAllah posto posto akan mula bergerak esok pagi dan petang. Mana yang dapat posto pagi most probably hari Isnin dapat, mana yang posto petang maybe dapat hari selasa ya.

Untuk makluman semua kasut tawaf yang korang suka sangat tu Si Baldu kosong dah abis stok ya. Si Baldu corak masih ada, so mana yang dah order tu Kak Hajah tukar ker Baldu corak dan akan absorb the difference tu. Don't worry kak Hajah sayang anda semua jangan susah hati no.

TEMPORARY OUT OF STOCK YA

DESIGN YANG LAIN MASIH AVAILABLE



No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA