Thursday, November 3, 2016

REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT - PAKAIAN UMRAH UNTUK SPECIAL SIZE

Hari ini mood agak gloomy last night semalaman sakit perut, dah ler akak tidur lambat kul 2.00 am terjaga balik. Suhu badan naik membara, perut memulas dengan angin yang berpusar-pusar dalam perut ku ini. Sudahnya cara lah garam yang selalu doktor bagi tu barulah lega, barulah akak boleh tidur.

Alhamdulillah terjaga juga subuh pukul 6.00 am tu. Selesai segala urusan dengan Alllah swt akak pun boom lah baring balik tak boleh nak buka mataku lagi ni. Before that carilah Panadol dah tak kira perut beralas ker tidak. Kul 8.00 plus baru ku tersedar balik.

Jaga-jaga termenung kejap tengok apa aktiviti hari ini no delivery pun. Dalam akak melayan perasaan tengok der miscalled. Rasanya no dari sebelah Sabah n Sarawak, tak perlah akak call lah dulu. Gotcha, memang betul.  Orang kat sana introduce kan dirinya dan mahu bertanyakan barang umrah.  Akak minta dia whatsapp lebih jimat dah mudah.

Saudari dari Sabah mencari barangan umrah untuk ibunya. Orangnya agak rendah tapi sedikit berisi jak. Untuk memudahkan ukuran beliau dah sediakan ukuran. Part ni akak puji cik adik ni sebab lengkap dah 
ukurannya akak cuma perlu check stok pakaian umrah yang sedia ada tu. Memandangkan saiz kami tak sesuai, kita tailor beliau set yang baru.

So kalau anda special size you may check stok pakaian umrah kami dan kita masih boleh fikirkan bagaimana kami mampu membantu anda.

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA