Tuesday, June 21, 2016

TUDUNG LABUH UNTUK RAYA 2016 - FREE POST

Untuk penggemar tudung sarung, yang nak ringkas cepat dan mudah, kami bawakan koleksi tudung sarung cotton glitter terbaru kami.

Tudung sarung nie macam biasalah saiz faberet akak SAIZ xl, no worries kami mula sediakan saiz M dan L juga nanti. Tudung kami labuh dari tudung-tudung di pasaran. Some more ada awning dan lapik dagu yang comel bila pakai jadi anti bam bam. Mesti suka kan!!

Tudung saiz M - Labuh 18 inci
Tudung saiz L - Labuh 20 inci
Tudung saiz XL - Labuh 22 inci

Material cotton glitter ini sangat ringan dan flair bila dipakai. Tak perlu nak gosok sangatlah. Yang paling best tak memerangkap bau, Kalau setakat peluh tu dah pakai sekali hanger jer lah. Masih boleh pakai sekali dua lagi (Ni citer orang malas ha ha ha)

Walaupun demam instant shawl masih tebal, tapi akak percaya mak-mak dan kakak-kakak tetap peminat tegar tudung sarungkan.

 MUSTARD GREEN/LIGHT BROWN
cover dagu dan soft awning
TUDUNG COTTON XL - LABUH 23 INCI DARI DAGU
RM59.00 INCLUDING POSTAGE
TUDUNG PURPLE GLITTER
ADA LINING DI KELILING
SAIZ XL - RM59.00 INCLUDING POSTAGE
KAIN JENIS LEMBUT DAN RINGAN
TUDUNG TURQOISE BLUE

ADA LINING DI KELILING
SAIZ XL - RM59.00 INCLUDING POSTAGE
KAIN JENIS LEMBUT DAN RINGAN
 LABUH 23 INCI DARI DAGU
Contoh Tudung Labuh XL - Moist crepe


only 4 colurs - dark brown, dark purple, lavender and cream
saiz refer picture above.
RM45.00 - PROMOSI FREE POS 1 MALAYSIA


contoh TUDUNG LABUH DENIM - XL

COLURS AVAILABLE - BIRU GELAP, GREEN MUSTARD, MERAH DAN MAROON PURPLE
RM45.00 - PROMOSI FREE POS 1 MALAYSIA

TUDUNG 2XL - BENANG HITAM
faberet untuk jemaah haji dan umrah
tidak melekap kat badan
Labuh 27 INCI dari dagu.

no. 1 - warna hijau
no. 2 - ala-ala jingga tua
no. 3 - warna purple
no. 4 - warna turqoise



no. 1 - dark turqoise
no. 2 - maroon gelap
no. 3 - kelabu
no. 4 -purple gelap

RM59.00 SAHAJA TIDAK TERMASUK POS.

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA