Wednesday, February 10, 2016

SOCK SOCK SOCK - SANDY SILVY DAN STOKIN JEPIT

BUZI BUZI sampai tak der masa nak mengupdate blog. Macam tulah kalau blogger part time kan. Nak kerja lagi keluarga lagi. tengok hari dan bulan jer untuk dapatkan update.

This month kami bawa masuk stokin-stokin untuk pakaian harian kita. Kalau nak bawak solat pun boleh tapi pakailah stokin nie dua lapis gitu. InsyaAllah tidaklah dia jarang.

Setiap pagi masa drive nak ker opis selalu lah berseliseh dengan couple yang gi kerja naik motor. Memang bestlah tak perlu dia orang pening dengan traffic jamn macam kami nie. Dalam kereta 45 minit ker 1 jam lebih. Akak ngeri nak mencelah-celah tu kita sebagai pemandu berkhemah ni selalu tengok gak bila lalu kat laluan yang sempit nie.

Kisahnya, kadang tengok adik kakak ni ada yang naik motor pakai kain, ade yang pakai seluar panjang kat dalam syukur Alhamdulillah. ada yang pakai stokin tapi pendek pulak. ada yang selamba dak ajer kain terselak sampai dekat lutut. Alahai kesiannya, terbuka aurat tu kak long. Lagipun kesian kat kaki tu sejuk.
Penyakit banyak masuk dari kaki terutama bila sejuk-sejuk kan.

Kali ini stokin silvy boleh menyelesaikan masalah anda. Kenapa?
  • Sebab stokin silvy ni panjang sampai betis, kalau orang kecik boleh tarik sampai dekat lutut.
  • Kedua stokin silvy ni tebal jugak, dapat menahan dari kesejukan kena angin-angin tu.
  • Ketiga stokin silvy ni dari material yang stretchable boleh fit semua saiz kaki kak long
  • Keempat stokin silvy tidak melorot no worries.
  • Warna ada hitam, dark brown dan brown sahaja.
  • Harga murah jer RM10.00 SEPASANG
Untuk anda yang tidak suka stokin panjang, kami juga boleh membantu anda dengan stokin sandy

  • Stokin sandy pun tebal juga
  • Panjangnya hingga buku lali sahaja
  • warna ada hitam dan dark brown.
  • Harga murah jer rm6.00 sepasang



stokin silvy - panjang - RM10.00
stokin sandy - pendek - RM6.00

MINIMUM ORDER 4 PCS
SEBAB POSTAGE - FIX 6.00 - 9.00 (SABAH N SARAWAK)

KALAU ORDER 1 JADI MAHAL YA.


STOKIN IBU JARI
WARNA BROWN, HITAM DAN DARK BROWN
RM7.00 SEPASANG

MINIMUM ORDER 3 PCS

Kami request minimum order untuk jimatkan duit pos pelanggan, anda boleh campurkan order asalkan 3 pcs keatas.

WHATSAPP US AT 019-2883235 FOR ORDER




No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA