Friday, July 12, 2019

JUBAH SELUAR HAJI UMRAH

Hari Jumaat nie 12/7/2019 kami ada dua pilihan jubah seluar  untuk anda.

Nak yang ringan ada, Yang berat sikit kainnya pun ada. Dua-dua jubah seluar ni pun selesa bila pakai anda rasa dapat energy lain macam bak kata sahabat tengok jer set ni rasa tak tertahan nak gi haji. Tabahlah jemputan tu urusan Allah swt, tapi boleh gi Umrah dulu.

Pada permulaannya kita ada pilihat kain cotton tee sahaja, atas permintaan muslimat nak kan fabrik yang lebih ringan dan lembut dan cepat kering kami perkenalkan pula fabrik cotton jepun yang super cool nie. Kami pun ada jubah labuh untuk fabrik cotton jepun jugak.

Set A - Pilihan Jubah seluar Cotton jepun dengan sentuhan Renda Yang nampak exclusive.




Jubah Seluar Renda - saiz M - 3XL - rm170.00
Mini Telekung poket - rm80.00
Kasut Tawaf - Saiz 36 - Saiz 46 - rm58.00
Jumlah - RM308.00  DISKAUN 10% - 30.08

JUMLAH bersih - RM277.90

Set B - Pilihan Jubah Cotton tee Yang simple tapi tetap jadi pilihan. Adik kakak dia orang kata best woo. Selesa benor gi ker jamrah Tu.


Jubah Seluar Cotton Tee - SAIZ S - 3XL- RM90 - 110
Mini Telekung poket - RM80.00
Kasut Tawaf - Saiz 36 - Saiz 46 - RM58
Jumlah - RM228.00 - RM248 DISKAUN 10% 

JUMLAH bersih - RM205.20 - RM223.20 

PERCUMA - sepasang handsock cotton
percuma - 1 tasbih tawaf


Dua-dua set kami pakej kan dengan telekungpoket dan kasut tawaf.

Nak merisik tu Boleh Wassap jer ya Kak Hajjah 0192883235



No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA