Thursday, May 3, 2018

MINI JUBAH THORBAEKK MEMUDAHKAN URUSAN DITANAH SUCI

Wanita sangat mementingkan penampilan sehingga untuk ibadah pun mereka akan berhabis untuk dapatkan pakaian yang selesa. Anda yang suka Jubah dan ada memilih Mini Jubah. Yang pakai baju kurung dengan seluar panjang pun ada. Tak kesahlah andai itu yang thorbaeek.

Mini Jubah adalah gabungan blouse yang panjang dan longgar dan seluar panjang dari kain yang sama atau tona warna yang sama.

Zaman Kak Hajjah sekolah dulu kami panggil Baju Benggali. Sebab orang Punjabi aka Bengali tu pakai baju besar labuh dan seluar pun besar jugak.

Tapi sekarang semuanya dah di inovasikan supaya lebih cantik dan elegant kan?  Keunikan mini jubah ini sebab ianya mesra solat, sesuai untuk casual dan ibadah jugak semasa di Tanah Suci.

Ramai kastemer yang dah terima dan dah pakai semasa kat Tanah Suci kata memang selesa sangat dalam cuaca panas musim haji dan juga semasa umrah musim sejuk.

Puan Suraya pergi haji dengan kuota International sangat berpuashati dengan mini jubah ini, "memang best" kata beliau. Semasa disana beliau tinggal di kawasan pinggiran Aziziyah setiap hari perlu banyak berjalan dan menaikki bas bersama kumpulannya.

Tengok testimoni kami ya memang sukakannya. Kami menggunakan bahan yang simple comb cotton, prada dan material cotton jepun. Sekiranya ada yang berminat dengan material lain boleh propose kami akan usahakan InsyaAllah.






Yang paling best sekali kami akan buat mengikut saiz anda sendiri sekiranya saiz yang sedia ada tidak sesuai dengan bentuk tubuh anda. Alhamdulillah kami dah berjaya tailormade pakaian haji untuk kakak dan adik yang plus saiz dan extra small saiz ya. InsyaAllah anda akan puas hati.






Kalau anda ada masalah untuk dapatkan saiz jangan segan silu untuk 
wassap Kak Hajjah 






Copywriting by Telekungmusleema

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA