Tuesday, December 19, 2017

TUDUNG LABUH UMRAH MUSIM SEJUK

Lama tak share tudung-tudung labuh umrah kat blog nie. Bukan tak buat, tapi banyak jualan kat booth dan fesbook jer.

Kita ada koleksi tudung labuh umrah chiffon, bubble crepe, lycra dan moss crepe. Kita jugak ambik tempahan untuk customer yang muka comel ataupun muka lebar.

InsyaAllah bila dah kena dengan saiznya kebanyakan customer kami datang lagi. Tetapi kami lebih kepada tudung sarung atau tudung sarung dua tingkat.

Kelebihan tudung labuh umrah ni senang dan ringkas untuk online customer kebanyakan dia orang lebih suka yang sarung terus terutaman kain jenis moss crepe dan lycra tu.

Tudung dua tingkat lebih kepada customer walk in kerana jenis kain yang kurang memeri nanti muka tu tak dapat nak betul-betul suit.

Kelebihan tudung dua tingkat pula tak jarang, flowy dan tidak melekap pada tubuh, anyway kami sedia beri nasihat pada anda yang berminat dengan tudung-tudung kami.

Tudung labuh warna putih pula double layer bubble chiffon/crepe dengan lycra. Berat sedikit tetapi tidak jarang dan tidak menampakkan bentuk dada jemaah muslimat.

Labuh tudung umrah ada dari saiz XL hingga 3XL.
Labuh XL - 23 inci,
Labuh 2xl - 26 inci,
Labuh 3xl - 28 - 30 inci ya.

Trending sekarang tudung ada soft awning dan berdagu ready solat. Anda hanya perlu letak pin di belakang tudung semat pada baju supaya ketika sujud tudung tidak jatuh ke depan ya.



Tudung Labuh Umrah - awning kain denim
Warna Coklat
Fabrik Chiffon
Saiz 2xl
RM55.00


Tudung Labuh Umrah - awning kain denim
Warna Kelabu
Fabrik Chiffon
Saiz 2xl
RM55.00
Tudung Labuh Umrah - awning kain denim
Warna Pink
Fabrik Chiffon
Saiz 2xl
RM55.00

Tudung Labuh Umrah - awning kain denim
Warna Ungu Orkid
Fabrik Chiffon
Saiz 2xl
RM55.00

Labuh 2xl - 26 inci, 

berminat boleh 
wassap Kak Hajjah di talian 0192883235


Tudung Labuh Umrah -
Warna Hitam
Fabrik Chiffon
Saiz 3xl

Labuh 3xl - 28 - 30 inci ya.



Warna Hitam dengan kemasan tepi lace
Fabrik lycra
Saiz 2xl
RM65.00

Labuh 2xl - 26 inci, 


Warna Putih. double layer bubble dan lycra.
Fabrik lycra
Saiz xl - rm55,00
RM65.00

Labuh 2xl - 26 inci, 


berminat boleh 
wassap Kak Hajjah di talian 0192883235

KOLEKSI TUDUNG LABUH KLIK SINI


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA