Monday, October 1, 2018

KURSUS UMRAH DAH MULA DAH

Sana sini Travel Agent dah mula mengadakan Kursus Umrah percuma so kepada anda yang nak cari ilmu boleh jer duduk kat dalam tu dengar percuma jer. Walaupun belum ada tarikh nak gi umrah tu pergi jer lah Kursus Umrah dulu. InsyaAllah niat dah ada tak lama lagi sampailah ke Tanah Suci tu Last week kami gi Kursus Umrah sambil niaga santai-santai jer. Yang hadir pun tak ramai sangat anjuran RNS Holidays.

Sempatlah ambik video Ustaz ajar pakai Kain Ihram tu. Ustaz pun ala-ala bam bam jugak tapi best dia pun santai jer mengajar. Ustaz muda lah lagi pun.


  • Kalau abang bam-bam nak kain ihram Jumbo kami ada stok jangan tau.
  • Kain fabrik cotton yang tebal dan lembut tau. Tak der gatal kulit kalau pakainya
  • Saiz lebih lebar dari kain ihram biasa





No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA