Saturday, March 4, 2017

TAMBAHAN KUOTA HAJI 2017

Siang tadi Kak Hajjah gi buat projek buka booth kat Kursus Haji, projek tetap bila weekend.

Ramai jemaah yang teruja dengan kedatangan King Salman ke Malaysia, memasing senyum ke telinga menunggu berita baik. Tak kan tak bawa buah tangan betul tak?

Tahun ni kuota haji jemaah Malaysia sudah 27,000 dan ura-ura dijangka mendapat tambahan lagi 3,000.. In total kuota haji jemaah Malaysia sudah jadi 30,000. Kalau lah ini kebenarannya sangatlah yi ha ha semua calon duyufur rahman ini tahun.

Bila you all semua dapat tambahan kuota kami peniaga barang-barang haji bolehlah tarik nafas lega adalah tambahan tempahan barang-barang haji. Kak Hajjah cuma galakkan adik kakak buatlah persediaan walaupun sepasang persalinan barang-barang keperluan haji korang.

Mana tau rezeki Allah swt datang tak disangka-sangka lagi 3 hari wukuf jemputan sampai nak tunggu apa lagi panggilan haji telah tiba lagi. Terbang ajerlah kan.

Kepada bakal jemaah haji yang rasa susah nak dapat size sila lah simpan no whatsapp Kak Hajjah, selagi kami masih ada ruang membantu kami akan bantu anda.

Kami buat spesel order untuk mini jubah dan jubah haji. Syukur alhamdulillah feed back yang sangat positif.  

whatsapp Kak Hajjah  - 0192883235
whatsapp Kak Hajjah - 0192883235

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA