Thursday, January 14, 2016

TUDUNG COTTON DENIM XL - KEPUASAN MEMAKAINYA

Ingat tak kita ada share tak lama dulu, tudung yang saya suka pakai ketika haji dan umrah lepas..Bukan lama sangat baru 3 bulan. Selesa sangat pakai tudung ni kat sana masa bermabit di MINA. Bawak satu tudung jer lepas pakai gantung jer.  Masih terbayang-bayang, seronoknya bertamu di bumi Haramain.

 berposing lepas melontar jamrah kubra
saya pakai tudung cotton denim saiz xl

Oleh kerana ia sangat bagus dan kita rasa sangat selesa dengan tudung cotton ini, jadi kita pun nak orang lain rasa selesa jugak. Kita restok balik koleksi tudung-tudung nie dengan warna-warna baru yang menjadi trending masa kini.

Purpose kat sini tudung haji dan umrah, jadi koleksi kita tidak mengambil sangat warna-warna yang menyengat sebab kebanyakan jemaah suka warna-warna yang cool dan tidak menarik perhatian orang lain.

Tudung cotton denim labuh 21 inci-22 inci dari dagu
Ada pelapik dagu
Fabrik cotton denim yang cooling, sekarang panaskan lebih baik PAKAI  cotton

 Tudung cotton denim - XL
warna kelabu n warna coklat terang
RM59.00 per pc
Tudung cotton denim - XL
warna kelabu n warna coklat terang
RM59.00 per pc

Tudung cotton denim - XL
warna kelabu n warna coklat terang
RM59.00 per pc
Tudung cotton denim - XL
warna kelabu n warna coklat terang
RM59.00 per pc

PAKEJ PROMO
1 HELAI - RM59.00 
3 HELAI  - RM150 
5 HELAI - RM240.00 

APA DITUNGGU LAGI
WHATSAPP KAMI DI 019-2883235
weekdays - 1.00 pm - 2.00pm
weekend - boleh whatsapp kita sebelum pukul 10.00 malam.

BEST BARGAIN FOR THIS WEEK
FROM 18/1/2016 - 23/1/2016
HANYA RM50.00 TERMASUK POS KE SELURUH MALAYSIA


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA