Wednesday, April 25, 2018

UMRAH RAMADHAN OFFER BEST - TUDUNG UMRAH XXXL

Assalamualaikum wbt, ada yang nak pergi UMRAH bulan Ramadhan nie.  Kak Hajjah nak kongsi kegembiraan anda tu. 

Kita ada free pos untuk tudung umrah nak tak..Kalau mood Kak Hajjah tengah berkepul-kepul wangi Kak Hajjah tambah dengan hajiah misteri ya. Nak tak???

Kita dah tambah  koleksi denim polos dan chiffon double layer  lace tau sekarang kami ada saiz TIGA XL

Denim kami ada saiz TIGA xl in the house ya.  Warna pun banyak jugak ada hitam, putih, biru dan coklat.

Saiz TIGA XL ini memang lah terlajak labuh sesuai untuk orang besar dan orang kurus pulak dah buleh menggantikan telekung ziarah tu.

Tudung denim memang forever Kak Hajjah rekomen bawak gi haji sempat fabrik tu sendiri pandai sesuaikan diri masa musim panas atau sejuk. Denim tidak memerangkap bau peluh. Dah pakai gantung jer ka tepat berangin boleh pakai balik.


HITAM DENIM
XXXL

BROWN DENIM
XXXL

PUTIH DENIM
XXXL

Mampu milik jer tudung ni RM60.00 sehelai 
postage cuma rm8.00 ya.

Warna-warna pilihan hijau gelap, biru gelap, coklat gelap, ungu dan maroon

BERKENAN KER? KALAU NAK MERISIK TU 
 WASSAP SAYA 
0192883235 - KAK HAJJAH


Ada free pos ya untuk item RM100.00 dalam Single receipt boleh mix order dengan barang lain ya.

Tudung chifon dua layer pulak kami dah sediakan warna hitam. Cukup labuh untuk solat terus. Dikenakan dengan jubah memang dah well do untuk solat.

Tudung chiffon dua layer ni saiz xxxl ada warna putih, creme dan hitam. Untuk warna hitam dan creme dicadangkan pakai anak tudung yang panjang kerana agak terang sikit ya.

dua layer chiffon xxxl

Ada free pos ya untuk item RM100.00 dalam Single receipt boleh mix order dengan barang lain ya.

Mampu milik jer tudung ni RM60.00 sehelai dan postage cuma rm8.00 ya.

RM100.00 keatas kita ntar free pos ya..cepat grab tau free pos sampai 1st Ramadhan only


BERKENAN KER? KALAU NAK MERISIK TU 
 WASSAP SAYA 
0192883235 - KAK HAJJAH


copywriting by Telekungmusleema

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA