Wednesday, April 13, 2016

PROMOSI TELEKUNG JERSEY SEMPENA BULAN REJAB

Assalamualaikum sukarnya nak update blog lately, rasanya jam satu hari dah makin cepat berlalu.

Bulan rejab ni eloklah kita ganti mana puasa yang masih terhutang tu. Ibu ayah tanyalah anak gadisnya puasa dah gantikan ker belum.
Bulan rejab juga banyakkan istighfar dan sedekah, moga keampunan dan rahmat Allah swt mengiringi kita semua.
Sempena bulan rejab ni kita nak buat promosi telekung jersey nie..betul ker ker ejaan telekung jersey tu ntahlah kalau salah mohon terimalah kekurangan saya ya.

Aaah kalau bulan ni anda nak sedekah telekung jersey untuk sahabat atau saudara yang nak mengerjakan umrah memanglah de boom sangat tu.


Jahitan renda yang sangat kemas
Admin suka sangat

abaikan dagu yang longgar tu sebab patung memang mukanya kecik giler
saiz muka standard ya..boleh fit saiz M dan L

Walaupun telekung cotton sangat debomb sekarang tetapi telekung jersey juga tidak kalah dengan kualiti dan kecomelan nya.

  • Kelebihan telekung jersey dari segi materialnya yang ringan tu, nampak tebal tapi sangat ringan.
  • Kedua tak perlu nak gosok-gosok sangatlah
  • Tidak jarang
  • Tidak memerangkap panas
  • Senang diurus, cuci keringkan airnya dan anda cuma perlu anginkan sahaja
  • Telekung favourite jemaah haji dan umrah sebab sesuai sangat di cuaca yang panas
  • Telekung sahaja tanpa sarungnya.

Saya bawak sehelai jugak last year, masa solat saya tengok wanita Malaysia ramai yang pakai ada macam-macam fesyen. 

Apalagi orderlah satu whatsapp kami kat 0192883235

Tak cuba tak rasa keselesaannya, dah selesa bolehlah bagi hadiah untuk mak nanti on mom's besday buat wakaf ker.


ORDER NOW whatsapp 0192883235

HARGA kami 

1 helai RM75.00 S
2 helai RM140.00 
3 helai RM195.00 dan seterusnya.

Harga tidak termasuk postage



No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA