Tuesday, March 8, 2016

SARUNG LENGAN LAMA GANTI BARU - COOLING HANDSOCK.

Sarung lengan aka stongan dah jadi trending sejak kebelakangan ini. Ada sarung lengan pendek, sarung lengan panjang, sarung lengan ada cincin, sarung lengan renda dan sebagainya.

Sarung lengan renda juga trending kat blog akak ni last year,,sekarang belum berkesempatan untuk restok lagi.  

Kalau rasa sarung lengan tu dah tipis dan berbulu dah elok sangatlah tukar baru. Trending kami nak share sarung lengan yang cool dan sejuk tu. Teknologi korea sesuai jugak untuk sport. 

Bila kita dah decide nak tutup aurat tutuplah dengan sempurna...jangan pakai tudung tapi lengan baju pendek, pakai tudung tapi baju melekat, pakai tudung tapi seluar lengging so think about it.

Pakailah sarung lengan jika lengan baju anda jarang.
Pakailah sarung lengan jika lengan baju anda pendek.
Pakailah sarung lengan jika lengan baju ada besar nanti angkat tangan nampak ketiak.

Sarung lengan cool ni ada dalam 8 warna yang hot dan comel sangat bila dipakai. check dibawah senarai warna kami ya. 


Sangat cool sebab fabriknya yang gebu tu, masih jenis fabrik bergetah atau spandex, strecthable bila dipakai ya.

Saiz sarung lengan ni sampai atas siku ya.

Sesuai untuk lengan saiz kecil dan sederhana ya. 

 RM10.00 SEPASANG

0




no. 1 - warna blue black
no. 2 - warna pink
no. 3 - warna coklat
no. 4 - warna cream
no. 5 - warna ungu lavender
no. 6 - warna choc gelap
no. 7 - warna kelabu
no. 8 - warna hitam


NAK CUBA WHATSAPP KAMI DI 019-2883235
WHATSAPP KAMI DI 019-2883235
WHATSAPP KAMI DI 019-2883235

POSTAGE - RM6.00 UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA
RM9.00 UNTUK SABAH DAN SARAWAK


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA