Sunday, July 7, 2013

TELEKUNG SULAM VIETNAM - HITAM DESIGN MELETOPS -

Sempena Ramadhan yang semakin hampir, kita upload gambar telekung vietnam hitam dan putih yang cute sangat dengan design baru pulak.  Bunga ada 33 - 36 pcs..Korang confirm suka punyalah sebab sangat sangat COOL cantik. baru jer akak promote kat kawan-kawan dah beratur yang order. Nak cepatlah email kat sms ka. Warna sangat-sangat mengancam ya, esok nak restok lagi nie..



Harga RM100.00 with delivery ya..


sape tak sukar colourful boleh order yang 100% putih jugak

warna lain hitam pink dan hitam merah.

telekung putih kita upload esok ya..battery weak dah

MINTA MAAF DESIGN NI DAH ABIS

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA