Monday, June 17, 2013

KASUT TAWAF CHOMEL - STOK BARU

Salam and good morning, jeng jeng saya upload gambar baru kasut tawaf comel nie, kasut ni lembut sangat very flexible gitu, you boleh pakai solat kalau stokin nipis atau boleh guna kat ofis kalau air cond korang tu sejuk tahap gaban. Kasut ni dalam dia span dan fabik poly kat luar dan strecthable ya..



so you all boleh lah pilih nak yang bunga-bunga ker, yang alphabet tu ker atau yang polka dot.
Lagi satu nak bagi tau. Ini untuk in-door sahaja ya..jangan pakai kasut nie pulak gi jalan-jalan nanti kematu pulak tapak kaki tu.

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA