Thursday, November 23, 2017

BERITA BAIK UNTUK PENGGEMAR MINI JUBAH

Mini Jubah Haji Cotton
STATUS STOK - PRE-ORDER
ADA WARNA HITAM DAN PUTIH
Saiz M hingga 3xl

RM200.00 SAHAJA

TETAPI

HARGA PENGENALAN
OFFER PRICE RM180.00
SEPASANG DENGAN SELUAR

Seluar Haji Cotton
Warna Hitam dan Putih sahaja
Saiz  L hinggal 3XL


RM49.00


BERMINAT WASSAP JER KAK HAJJAH

Assalamualaikum dan very good morning kat semua.

Tak sabor lah nak share dengan you all semua kita dah ada stok mini jubah cotton sekarang tau

Ada permintaan adik kakak kata demo nak comel lagi nak ado sulam-sulam sikit kat baju tu so kain pun nak cuba memenuhi permintaan semua.

Ada jugak yang takut nau nak pakai kain cotton tshirt katanya lekat kat badan. 

So pada yang nak mini jubah yang comel ada renda kerawang-kerawang buleh cuba nie tau ya. Kain pun sedap pakai. Seluar jenis pinggang getah buleh masuk sampai saiz 2xl ya. Nanti kita provide saiz sebenar ya sebab ni bukan kain tshirt jadi tak memeri.

Mini jubah kain cotton ni anda kena pakai dengan inner poket tu jika nak pakai dalam cuaca sejuk. Sebab kain cotton tak tebal macam kain cotton tshirt ya. Nanti nampak jarang dan nampak bayang ala manja-manja gitu.

Sekarang kita belanja satu gambar dulu ya.Orang putih kata teaser biar korang buleh budget dan berangan-angan dulu tawaf pakai set mini jubah cotton ni ya. Bayangkan lah korang tengah duduk kat Raudhah ker tengah tawaf kat Dataran Kaabah ker, tak salah berangan benda yang baik-baik ya.

SELUAR HAJI COTTON WARNA HITAM DAN PUTIH READY STOK BOLEH ADA KALAU ANDA MUAT UKURAN YANG SAYA PROVIDE KAT BAWAH YA.

Seluar Haji Cotton
Warna Hitam dan Putih sahaja
Saiz L hinggal 3XL

RM49.00
pre - order only
Kain PradaKing

KITA JAHIT IKUT SAIZ BADAN ANDA
BERMINAT WASSAP JER KAK HAJJAH

UKURAN SELUAR

Saiz 3xl
PINGGANG strecth sampai 38 inci.
Pinggul - 46-48 inci
Peha - 28 inci
Labuh - 37 inci

Saiz 2xl
PINGGANG strecth sampai 38 inci.
Pinggul - 44 - 46 inci 
Peha - 26 inci
Labuh - 37 inci

Saiz xl
PINGGANG strecth sampai 38 inci.
Pinggul - 44 inci
Peha - 25 inci
Labuh - 36 inci

saiz l
PINGGANG strecth sampai 34 inci.
Pinggul - 42 inci
Peha - 24 inci
Labuh - 36 inci


No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA