Saturday, June 15, 2019

ANAK TUDUNG @ INNER TUDUNG ANTI STRESS

Dah lama cari anak tudung tapi punya susah nak dapat, alhamdulillah sebelum Ramadhan dapat stok. Mula tak yakin dengan anak tudung ni tapi bila pakai sendiri. Wah memang best lah pakai. Memang selesa sangat. 


  • Tak panas
  • Tak berpusing-pusing
  • tak melorot
  • Tak berbau
  • Serap peluh


Harga agak tinggi sikit dari anak tudung biasa, tapi kita yakinkan kastemerr cuba ajer satu dulu pakai.
Masing-masing dengan muka yang kelat bayar jer satu. Dah dua hari kemudian masing-masing call nak 'repeat order' anak tudung bukan satu dan bukan dua. Masing-masing 3 - 4 helai sorang, Kak Hajjah pulak kecut perut takut stok tak cukup untuk Syawal.


Bila kampung berhari raya terus teringat nak order lagi risau ntah ada ker tidak. Sambil beraya sambil sopping. Berhantu betul penangan anak tudung anti stress nie.

Warna-warna anak tudung ni comel-comel belaka tu yang dia orang pakat rambang mata tu.


warna dari kanan
biru, maroon, milktea n pink

warna dari kanan
pink, dusty pink, blue black dan emerald

warna dari kanan
kelabu, mustand, nescafe dan light brown



warna dari kanan
hitam, nude, charcoal, light grey




warna dari kanan
dark chocolate, apple green and black

1 helai RM13.00
3 helai RM30.00
pos dari RM8.00


BERMINAT WASSAP KAK HAJJAH 019-2883235

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA