Monday, March 18, 2019

TELEKUNG COTTON CANTIK HARGA TERLAJAK LARIS

Kelengkapan haji dan umrah pun ada telekung berwarna-warni ya. Tapi stok ni limited jer tau.  Kalau rasa dah terpikat tu silalah cepat masuk meminang ya.



telekung smocking hitam
RM180.00 Sepasang
Ada saiz muka ya sebab jahitam smocking tidak bergetah dimuka
Muka Saiz M dan L sahaja
Labuh depan 34 inci
Labuh belakang 44 inci


close up jahitan keliling telekung


telekung smocking beige
RM180,00 SEPASANG
ada saiz muka ya sebab jahitan smocking tidak bergetah dimuka
Muka Saiz M dan L sahaja
Labuh depan tu 34 inci 
Labuh belakang dari kepala 44 inci


TELEKUNG TRAVEL COTTON

kami jugak ada telekung travel cotton yang sesuai untuk muslimat saiz tubuh kecil ke sederhana ya.
Kain yang selesa dan nyaman


PILIHAN WARNA TELEKUNG TRAVEL

Putih
Hitam
Pink
Royal Blue
Ungu
Hijau Emerald
Brown 
Magenta
Ungu Gelap

Harga RM49.00 sahaja


Tuesday, March 12, 2019

KASUT TAWAF SPORTY - PROMOSI BULAN REJAB SAHAJA

Kelengkapan haji tak sah kalau tak bawak sekali kasut tawaf. Saper setuju angkat tangan!!

Meraikan sokongan anda yang sentiasa mahu penambah baikkan "Please welcom Kasut Tawaf Sporty"

Apa kelebihannya sekali tengok dah terpikat kan...

1. Lebih bergaya dan sporty
2. Tapak getah lebih keras boleh digunakan outdoor dan indoor
3. Body material dari fabrik lebih keras dari velvet atau poly dan senang untuk dicuci.
4. Kena air tak basah.

Paling penting tu bila terpijak air ke atau terkena air tak lah basah tapaknya dan tidaklah licin.
Balik dari umrah boleh lah pakai kat dalam rumah atau keluar rumah. Kasut ni ada saiz saya nasihat ambik saiz besar sikit dari kasut anda sebab nanti anda nak pakai stokin.

InsyaAllah anda akan lebih selesa berjalan di dalam Masjidil Haram, bertawaf dan saie.

Nota :- Boleh pakai di luar masjid tetapi saya nasihatkan pakai ketika anda di pintu masjid untuk pastikan tiada najis pada Kasut Tawaf Sporty.

Dah ada yang bawa pergi umrah saya share feed kastemer. Alhamdulillah.

Bila ada produk baru saya pun berdebar sebab saya takut anda yang memakai jadi tidak selesa.


HAJJAH BARIAH - 0192883235
SAIZ - 36, 38, 40, 42, 44
RM59.00
OFFER RM49.00 
SEHINGGA 31/3/2019



Monday, March 11, 2019

ALHAMDULLILLAH DAPAT BER BLOGGING

Rindunya nak berblog..entah apa hal data tak cukup susah nak update barang dah banyak.

FEEDBACK DARI ORANG MUKAH - KELENGKAPAN HAJI UMRAH

Kelengkapan haji request dari orang Jauh nun di seberang Laut China Selatan. Puan Nur teruja sangat nak gi haji, dijadualkan pada tahun 2020. Tapi Puan Nur sangat positif, insyaAllah tahun ni Puan dapat pergi Haji. Sebab Kak Hajjah pun macam tu awal setahun dari tarikh.

First timer, Puan Nur minta nasihat Kak Hajjah. Kami share beberapa produk dan kasi link website supaya boleh tengok dan bajet untuk belian. 

Puan Nur senaraikan beberapa barang yang beliau perlukan. Beliau berminat dengan jubah seluar dan mini telekung poket kami. Kak Hajjah advice buat air mail sahaja sebab berat.  Alhamdulilah pos air mail tidak mengecewakan seminggu dah sampai ke Mukah.

Syukur sangat barang-barang yang saya hantar muat dan sesuai dengan beliau cer tengok feedback beliau. Puan Nur cuma share lebih kurang berat dan tingginya so Kak Hajjah boleh agak dah saiz beliau.

Terimakasih Puan Nur bagi peluang untuk kami santuni anda. Alhamdulillah ada tambahan lagi diperlukan.




BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA