Thursday, June 13, 2019

RAYUAN HAJI 2019

ALhamdulillah ramai sahabat Kak Hajjah yang dapat pergi haji, rayuan sudah pun diterima.

Masuk opis ramai yang wassap kami tanya barang-barang haji jugak, ada yang nak beli untuk parents dan ada yang shopping untuk diri sendiri.

Seronok dapat santuni anda semua, memang saya yang eksited bila pelanggan sya dapat pergi haji. Ada kepuasan di situ.

Biasalah saya akan screen dulu apa yang dia orang perlukan sesuai ker tidak dengan bakal pemakainya.

Dengar kabar flight pun dah tahu ya, alhamdulilah. Dalam bulan syawal ini kursus haji perdana akan diadakan.

Jika ada perlukan kain ihram untuk dibawa ke kursus perdana boleh wassap kami ya. Pengalaman sayalah abang-abang haji tak nak beli masa kursus asas haji. Bila esok nak gi Kursus Intensif dan Haji Perdana masa tu bang aji kalut cari. Sampai datang rumah pun tak pa nak dapatkan at least 1 set untuk dipakai.

Kak Hajjah pula suka benor dengan telekung poket kami terutama yang saiz ziarah tu. Saya selalu bagitau Kak Hajjah yang comel. Kalau anda renda beli ziarah jer cukup dah. Senang tak der lah nanti telekung tu tarik Kak Hajjah masa tawaf sebab tersepit celah orang ramai.

Rajin-rajin tengok kat top page kami tu klik jer one by one apa yang boleh dibeli nanti.

Jangan lupa baca tips walaupun dah lama tapi masih relevan lagi tau

Habis tawaf makan aiskrim memanglah heaven



Selesa sangat - puan nina

No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA